HCL.HR

Odgođen je prvi Raid za The Division 2

Zoran Žalac 20.04.2019.   •   7 komentara


Ubisoft Massive obznanio je kako je došlo do promjene plana vezano za dodatne sadržaje koji stižu u The Division 2.

Igrači The Divisiona 2 nedavno su dobili novu Stronghold misiju, a idućeg tjedna trebali su igrati prvi Raid zvan Dark Hours, najavljen kao najveći izazov do sada za ekipe po osmero agenata. Isti se trebao pojaviti 25. 4., no tvorci igre ipak su ga morali odgoditi za nepoznati datum u petom mjesecu. 

Razlog odgodi jest dodatno balansiranje koje je potrebno i u PvE i PvP segmentima. Iako je The Division 2 generalno dobio dobre kritike igrača, balansiranje je od starta bilo sporno pogotovo u endgame dijelu. Srećom, tome će pomoći Public Test Server za PC igrače koji je otvoren ovoga tjedna.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • MakikaM91

    20.04.2019 - 12:04

    Tko igra ovo da pucamo skupa ?

    • rakanisshu

      @MakikaM91, 20.04.2019 - 13:41

      rakanisshu1311

    • maric4343

      @MakikaM91, 21.04.2019 - 06:45

      maric2243 čim side plaća i produžim si psn članstvo nazat sam 😂😃

  • rakanisshu

    20.04.2019 - 13:42

    Ne igram često…

  • Saren

    20.04.2019 - 16:45

    Radije neka dobro srede sve nego da bude problema. Nije ovo tako daleki datum da se ne bi dalo strpit jos malo. Ionako grindam setove uokolo (Chatterbox sinoc 😉 ) pa imam zanimaciju za jedno vrijeme. Bar meni je igra zarazna postala dosta pogotovo Dark Zone.

  • funky0308

    20.04.2019 - 20:36

    Neka samo lagano rade, meni raid puno ne znaci, ne planiram ga igrati niti imam sedmoro prijatelja s kojima igram. Patchali su neke stvari pa smo imali malo problema prosli tjedan, odnosno ovaj ali sve u svemu jako dobar nastavak prvog dijela, po meni takodjer dobrog ali dvojka je bas dobra.

  • ogrizak

    22.04.2019 - 14:09

    Tko igra The division 2 neka se javi na PSN moj nickname je ogrizakcro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?