HCL.HR

Postavljen je novi svjetski rekord u okupljanju Spider-Mena

Zoran Žalac 17.09.2018.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Dok je Spider-Man na dobrom putu da postane najprodavanija PlayStation 4 ekskluziva ove godine, njegovi fanovi postavili su novi neobični rekord.

Zanimanje za likom Spider-Mana poraslo je ovoga mjeseca ponajprije zbog nove igre za PlayStation 4 konzolu. Premda se ne radi o najboljoj igri ove godine, može se slobodno reći kako je u pitanju najbolja Spider-Man igra do sada, a svoje zadovoljstvo igrom fanovi Marvelovog lika u Švedskoj iskazali su na specifičan način.

Njih 547 obuklo se u kostime čovjeka-pauka i okupilo se jučer na Comic Con sajmu u Stockholmu. Spomenuta količina Spider-man likova na jednome mjestu bila je dovoljna da se postavi Guinnessov rekord.

Doduše, većina fanova vjerojatno nije ni znala za pokušaj postavljanja rekorda već su se oblačenju kostima pridružili iz čiste znatiželje. Ipak, stvar je upalila pa koliko god rekord bio trivijalan, sada barem znamo točan broj najvećeg okupljanja Spider-Mena.

Komentari (4)

  • 312AE

    17.09.2018 - 14:11

    ? He he super! ?️?️?️

  • Rock_Lee

    17.09.2018 - 15:38

    Imaju sreće što Thanos nije bio tu da pucne prstima bilo bi ih 273,5 s tim da ne znam da li ovaj što je prepolovljen ostaje samo sa gornjim ili donjim dijelom tjela…

    • phoda

      @Rock_Lee, 17.09.2018 - 17:18

      Nemoze bit pola covjeka

    • Rock_Lee

      @phoda, 17.09.2018 - 17:21

      Nick Vujicic kaže može sine…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?