HCL.HR

Akcijski RPG Oninaki izlazi idući mjesec, a već sada možete isprobati demo verziju

Stjepan Fikter 24.07.2019.   •   0 komentara


Osim što smo dobili priliku zaigrati demo verziju mjesec dana prije izlaska, cijeli napredak moći će se snimiti i prebaciti u punu verziju igre kada bude dostupna.

Oninaki

Nakon igara poput I Am Setsuna i Lost Sphear, Tokyo RPG Factory za idući mjesec sprema nam još jedan RPG čiji je borbeni sustav više fokusiran na akciju umjesto klasičnih JRPG bitaka. Doduše, JRPG doživljaj osjetit će se kroz dizajn svijeta i kroz teme koje će se provlačiti kroz igru – kao što su život, smrt i reinkarnacija.

Oninaki igramo od 22.08. na PlayStationu 4, PC-ju te Nintendo Switchu, a već sada se može preuzeti demo verzija i isprobati borbeni sustav koji je povezan s Daemonsima. Svaki Daemon našem heroju proširuje borbene mogućnosti i moguće ih je kombinirati u stil igranja koji nama najviše odgovara.

Kada se završi radnja u demo verziji, može se isprobati i Battle mod unutar kojeg je moguće dodatno testirati četiri Daemona i njihove mogućnosti. Svi oni koji se odluče isprobati demo verziju, moći će sav napredak prebaciti i u punu verziju igre kada ista bude dostupna.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?