HCL.HR

Otkriven prvi DLC za Dragon Ball Z: Kakarot

Lovro Maroševac 23.03.2020.   •   2 komentara


Na društvenim mrežama pojavili su se screenshotovi iz igre koji nam ukazuju na sljedeću ekspanziju Dragon Ball Z: Kakarota.

Dragon Ball Z: Kakarot izašao je u prvom mjesecu ove godine i oduševio fanove popularnog animea. Postao je najprodavanija igra mjeseca, ali ipak nije ostvario prihode kao prijašnji DBZ naslovi. Odavno je najavljeno kako će Dragon Ball Z: Kakarot imati nekoliko proširenja, a isti će biti u vidu najnovijih saga.

Battle of Gods prvi je DLC koji stiže u spomenutu igru. Isti će omogućiti igračima da igraju kao Super Saiyan God Goku i Vegeta. Isto tako, bit će dodane nove misije koje će biti značajne, ukoliko ljudi žele otključati najnoviju Saiyan formu. Bog uništenja Beerus i njegov mentor Whis dolaze u ovom DLC-u, a potonji će biti važan zbog stvari iz prethodne rečenice. Igrači će imati i opciju boss bitke protiv Beerusa kako bi testirali svoje nove moći.

U objavljenim screenshotovima prikazano je kako se igrači bore protiv nekih likova s početka igre. Čini se kako je zapravo riječ o ponavljanju nekih borbi nakon što se završi glavna priča. Bandai Namco je već obećao dolazak Dragon Ball: Time Machinea, koji će biti dio nepoznatog DLC, a omogućit će igračima ponovni prelazak igre.

Datum izlaska nije poznat, no očekuje se nekad tijekom proljeća. Budući da vlada pandemija koronavirusa, sumnjamo da će biti odgođen, ali sve je moguće.

Komentari (2)

  • Outback

    24.03.2020 - 16:37

    Bilo je očekivano da će biti DB Super kao dlc, iako sam se nekako nadao da će se pojaviti mozda i GT(samoz zbog SSJ4 Gogete)

  • ilfenomeno11

    28.03.2020 - 11:33

    tko ovo igra???

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?