HCL.HR

Otkriven Warframe – besplatna pucačina od kreatora The Darknessa 2

Renato Pedišić 26.06.2012.   •   4 komentara


U široku paletu free-to-play PC naslova uskoro ćemo uvrstiti i Warframe, igru koja dolazi od studija zaslužnog za The Darkness II, PC verziju Homefronta i nadolazeći Star Trek.

Digital Extremes, studio iza igara poput The Darkness 2 i nadolazećeg Star Treka, danas je putem teaser trailera prikazao in-engine snimke Pre-Alpha verzije svog nadolazećeg futurističkog PvE shootera iz trećeg lica – Warframea.

U videu možemo vidjeti mnoštvo boja i krvi, ružne izvanzemaljce, samurajske mačeve te nadnaravne moći. Okosnica priče ovog kooperativnog multiplayer naslova je da se izvanzemaljska rasa na rubu istrebljenja, Tenno, bori protiv svojih bivših robovlasničkih vladara, Grineera, a to čine pomoću egzoskeletona nazvanih Warframes. Dakle, ništa komplicirano i sasvim dovoljno.

Igračeva uloga je uskočiti u Warframe te uz još tri suborca prolaziti kroz misije igre koje će po najavama Stevea Sinclarira, kreativnog direktora igre, biti otvorene i izrazito brzog ritma. Leveli će biti nasumično generirani i svaki put kada se igrač nađe na mapi koju je prije posjetio neće naći iteme i neprijatelje na istome mjestu.

Taktiziranje će biti jedan od najbitnijih elemenata igre, ali to po navodima studija neće biti naporno već izrazito zabavno. Sinclair je rekao da igra neće biti pay-to-win naslov, ali će kupnja bonusa u igri sigurno biti imperativ ako igrači koji su slabiji taktičari žele dostići svoje vještije kolege.

Digital Extremes je putem videa uputio i na službenu stranicu igre na kojoj se svatko može prijaviti za zatvorenu betu koja počinje krajem ljeta, a izdavanje igre se očekuje do kraja 2013. godine.

Komentari (4)

  • Car:)

    26.06.2012 - 15:32

    Lijepo,jako lijepo.

  • nexus856

    27.06.2012 - 12:21

    To je bio originalni koncept Dark Sector-a

    • Filter

      @nexus856, 27.06.2012 - 15:59

      baš podsjeća na Dark Sector, dobro opažanje 🙂

  • Filter

    27.06.2012 - 16:01

    Jako dobro izgleda, pratiće se razvoj situacije.. (uvijek izgubim jedno 5 sekundi da dobro utvrdim da li je Darkness 2 ili Darksiders 2 :D)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?