HCL.HR

Otkrivena su tri proširenja za Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Zoran Žalac 03.11.2022.   •   1 komentara


Ubisoft je otkrio detalje proširenja za svoju najuspješniju igru ove godine. Mario + Rabbids: Sparks of Hope sljedeće će godine dobiti tri DLC proširenja.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope je igra s dosta sadržaja, ali sljedeće godine stiže novi val zadataka i avantura. Ubisoft u planu ima tri proširenja i sad su otkrili minimalne detalje o njima.

Prvi je na redu Tower of Doooom, koji će predstavljati novi mod za igru. Za pretpostaviti je da će to biti nekakav roguelike ili horde mode tip proširenja. Zanimljivo je da će ovaj DLC biti ekskluzivan za Season Pass. Dobro ste pročitali – DLC je ekskluziva za Season Pass i neće se moći kupiti odvojeno. Uglavnom, taj DLC stiže početkom 2023.

Sljedeći je na redu onda neimenovani DLC koji će donijeti dodatni planet. Na njemu ćemo upoznati misterioznog protivnika, a čini se kako je tematsko okruženje blisko džungli. To proširenje stiže sredinom 2023. godine.

Konačno, obećano gostovanje Raymana u kod Marija i Rabbidsa dogodit će se krajem 2023. godine. Rayman će imati zasebnu avanturu s Rabbid Peach i Rabbid Mariom.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?