HCL.HR

Otkriveno je kad se igramo odmetnika u strategiji Hard West 2

Stjepan Fikter 22.07.2022.   •   1 komentara


Idućeg mjeseca Hard West 2 predstavit će nam svoju viziju kombinacije Divljeg zapada i nadnaravnih elemenata u borbi na poteze.

Ljubitelji strategija na poteze početkom osmog mjeseca moći će obuti kaubojske čizme jer Hard West 2 ima datum izlaska. Kartu za Divlji zapad u kojemu su se nastanila i nadnaravna bića, moći će se kupiti od 4. 8., za kad je zakazan datum izlaska ove strategije na poteze.

Hard West 2 odvest će nas na putovanje s ciljem spašavanja vlastite duše, a tijekom te avanture imat ćemo prilike upoznavati ekipu odmetnika s kojom putujemo. To znači i donositi različite odluke pa tako možemo samo poboljšati odnose što će rezultirati i novim vještinama tijekom borbi ili pak uz loše odluke, napravit ćemo si neprijatelje.

Našu ekipu moći ćemo natrpati šarolikom opremom jer će igra poticati na što efikasnije eliminiranje protivnika. Za dodatnu zabavu, igra će imati i dinamička okruženja pa tako možemo očekivati i klasične kaubojske situacije – od borbi na vlaku do potjera na konjima.

Komentari (1)

  • John_Constantine

    22.07.2022 - 09:43

    Prvi dio nije bio loš. Igrati će se i drugi dio. Volim tu tematiku horor westerna.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?