HCL.HR

Otkriveno je kad se CoD: Warzone seli na Pacifik

Zoran Žalac 29.10.2021.   •   1 komentara


Activision je otkrio listu sezonskog sadržaja kojeg će lansirati do kraja ove godine u Call of Duty: Vanguardu i Warzoneu.

“Pripremite se za stvarno nevjerojatnu godinu” – poručuju tvorci Call of Dutyja prilikom najave sezonskog sadržaja za ostatak 2021. i budućnost (do sljedeće igre 2022.).

Pripreme su već krenule: pre-loading CoD: Vanguarda dostupan je od sinoć, za one koji su već naručili igru. Od 5. 11. Vanguard će se moći igrati s 12 operativaca i na 20 mapa. Istoga dana za PC verziju Vanguarda bit će lansiran novi anti-cheat sustav zvan RICOCHET.

Krajem 11. mjeseca kreće oproštaj od Verdanska u Warzoneu. 30. 11. i 1. 12. održat će se event Last Hours of Verdansk, u kojemu će mapa vrlo vjerojatno još jednom biti bombardirana i više neće biti igranja… sve do 2. 12., kad službeno kreće prva sezona Call of Duty: Warzone Pacifika.

Tada stižu velike stvari: potpuno nova mapa Caldera, uz službenu implementaciju anti-cheat softvera za Warzone. Ako smo dobro shvatili, 2. 12. će pristup Warzone Pacifiku ekskluzivno imati vlasnici CoD: Vanguarda, dok će svi ostali morati pričekati 3. 12.

U sklopu prve sezone Warzone će dobiti još nova oružja i vozila, dok u Vanguardu možemo očekivati dodatne mape i modove te ažuriranja za zombije.

Komentari (1)

  • Agent

    29.10.2021 - 10:01

    Da tko je kupio Vanguard ima pristup 1 dan prije warzone mapi što i nije strašno.A čudno mi je što za Vanguard nisu najavili nikakav eskluzivan mod za ps igrače na godinu dana kao što je bio slučaj za MW 2019 i cold war

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?