HCL.HR

Otkriveno je kada posjećujemo Divlji zapad u igri Blood West

Stjepan Fikter 27.01.2022.   •   1 komentara


Divlji zapad nastanjen demonima u Blood Westu imat ćemo prilike posjetiti u prvoj polovici drugog mjeseca i to prvo kroz Early Access verziju igre.

Prvo Blood West pa Weird West. Oboje igre spadaju u immersive sims žanr, samo što će Blood West biti iz prvog lica i to u retro vizualnom stilu. Naime, ovaj FPS otvorenog svijeta i nelinearnog gameplaya odvodi nas 10.2. na Divlji zapad kojeg su nastanili demoni. Mi ćemo ih naravno, morati očistiti s lica Zemlje uz pomoć dobrih starih metaka.

Za one koji možda i nisu toliko akcijski nastrojeni, moći će se Blood West zaigrati i na tiši način kako bi se sačuvao pokoji metak ili istraživalo bez previše privlačenja pažnje na sebe. Ekipa koja se pak odluči pokazati svoje pucačke vještine također će doći na svoje jer developeri najavljuju izazovne borbe.

Iako Blood West dolazi prvo kao Early Access igra, iz razvojnog studija kažu kako će sve gameplay mehanike biti unutar te rane verzije po dolasku na naše ekrane. Ono što će tada nedostajati odnosi se na scenarije iliti ga nova područja koja će se moći istraživati, a cijelu igru bi trebali zaigrati šest do osam mjeseci od izlaska na Early Accessu. To naravno ako sve prođe po planu.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?