HCL.HR

Otvoreni svijet Crackdowna 3 bit će sličan onome u Zeldi: Breath of the Wild

Juraj Bevandić 14.06.2017.   •   0 komentara


Priča Crackdowna 3 bi u prosjeku trebala trajati 12-16 sati, ali moći ćemo odmah napasti posljednjeg bossa i praktički završiti igru u par sati.

Crackdown 3 svijet

Očekivao sam započeti ovaj članak s podsjetnikom da o Crackdownu 3 slučamo već barem sedam godina, ali ustvari je igra službeno otkrivena tek 2014., što i nije toliko davno. Microsoft se tada razbacivao velikim obećanjima, pa više puta odgodio igru, krio informacije, ali čini se da će napokon izaći 3.11. ove godine, ako uopće možemo reći “napokon” s obzirom da su se brojni fanovi ohladili od nje.

Unatoč tome što su uspjeli angažirati Terryja Crewsa za reklamu, trailer prikazan na E3 konferenciji također nije baš zapalio za igru, ali mogle bi nas zagrijati prve informacije o strukturi priče i svijeta. Developeri su potvrdili da igra završava čim pobjedimo glavnog zlikovca, a otvoreni svijet nam omogućava da se s njime suočimo već nakon početna dva-tri sata u igri.

To ne znači da sama igra traje dva-tri sata, već prosječni prelazak priče traje dvanaest do šestnaest sati, ali uračunajte i da ćemo se sigurno dodatno zabavljati po svijetu i raditi sporedne misije te igrati multiplayer. Jedna nedavna igra koja je imala sličnu strukturu je Zelda: Breath of the Wild i neka vam naša recenzija kaže koliko je tako strukturiran svijet barem u njoj genijalan, pa se nadamo da bi i novi Crackdown mogao ponuditi slično iskustvo.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?