HCL.HR

Outlast serijal ide dalje – stiže nova igra, stare dolaze na Switch

Zoran Žalac 09.12.2017.   •   2 komentara


Razvojni tim Red Barrels otkrio je kakvu budućnost ima njihov Outlast serijal nakon izlaska drugog dijela i što od njih možemo očekivati u narednom razdoblju.

Outlast Switch

Ovogodišnji Outlast 2 možda nije ispunio sva(čija) očekivanja, no svejedno je bio prilično strašna igra, što je za jednu horor avanturu na kraju dana i najvažnije. Pola godine nakon izlaska te igre, razvojni tim Red Barrels odlučio je transparentno razjasniti situaciju i budućnost Outlast serijala, pa smo tim povodom dobili nekoliko zanimljivih informacija.

Najvažnija informacija je da ćemo jednoga dana vidjeti Outlast 3. Ako vas je završetak priče u drugom dijelu pomalo razočarao zbog naglog i pomalo nesuvislog kraja, dobra je vijest da to neće biti zadnje što ćemo od Outlastove priče doživjeti.

Tvorci igre su pritom svjesni da neke stvari nisu baš najbolje pojasnili, no stoje pri odluci da Outlast 2 neće imati DLC sadržaje koji bi razjasnili kraj priče. Umjesto toga upućuju igrače na strip koji jasnije predočava čitavu konspiraciju iza događaja u dvojci.

Prije nego dočekamo Outlast 3, Red Barells će nam dati još jedno Outlast iskustvo, iako to možda neće biti igra preživljavanja. Trenutno, naime, rade na “različitom iskustvu smještenom u Outlast univerzum”.

Zadnja vijest je ta da će se Outlast serijal pojaviti na još jednoj platformi. Po prvi put u prijenosnom izdanju, prvi Outlast (zajedno s DLC-om) i ovogodišnji mu nastavak, na proljeće 2018. pojavit će se na Nintendo Switch konzoli.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Fr3dY

    09.12.2017 - 23:18

    Hoho ma imam outlast 1 i onaj dlc nisam presao 3 misije srce mi stalo 100 puta haha

  • Sentiel FH-016

    10.12.2017 - 09:27

    Bravo Red Barells, odlican ste tim!!!! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?