HCL.HR

Outriders se pomoću demo verzije uspeo na 7. mjesto najprodavanijih proizvoda na Steamu

Zoran Žalac 01.03.2021.   •   10 komentara


Čini se kako se igračima svidjelo napucavanje u nadolazećoj igri Outriders jer je ista sada došla među sedam najprodavanijih naslova na Steamu.

Da demo verzije mogu biti dobra promocija za nadolazeće igre potvrđuje primjer akcijskog RPG-a Outriders. Dotična je igra prošlog četvrtka dobila svoju demo verziju i po svemu sudeći isprobalo ju je dovoljno igrača da je igra uspjela ući među deset najprodavanijih proizvoda na Steamu unazad tjedan dana.

Vrijedi napomenuti da je Outriders jedina igra s te top 10 liste koja još nije izašla, odnosno za koju se primaju narudžbe. Nalazi se na sedmom mjestu, ali je zapravo peta najprodavanija igra ako isključivo Valve Index VR Kit na drugom mjestu najprodavanijih proizvoda, te Personu 5 Strikers koja iz nekog razloga zauzima dva mjesta na listi. Uglavnom, evo kako izgleda ta lista:

  1. Valheim
  2. Valve Index VR Kit
  3. Tale of Immortal
  4. Persona 5 Strikers
  5. Persona 5 Strikers
  6. Stardew Valley
  7. Outriders (pre-order)
  8. Nioh 2 – The Complete Edition
  9. Baldur’s Gate 3
  10. Counter-Strike: Global Offensive – Operation Broken Fang

Što se Outridersa specifično tiče, naše inicijalne dojmove o igri uskoro ćete čuti na glavnom YouTube kanalu, a do tada pogledajte što Hrvoje i Stjepan misle o igri nakon prvog odigravanja demo verzije. Hrvoje se u streamu javio direktno s Igorovog tavana pa se ispričava zbog distorzije zvuka i pozadinske buke pranja suđa; kune se kako to nije utjecalo na njegove reflekse tijekom igranja.

Označeno sa: , ,

Komentari (10)

  • vragec25cro

    01.03.2021 - 13:28

    Probao malo i dobra mi je,najviše mi se sviđa gameplay napucavanja jer sličan Gears serijalu.

  • vojnovic4

    01.03.2021 - 13:36

    Svida mi se da je singleplayer bila bi mi draza ali napucavanje je brutalno kao u gears of war

  • 312AE

    01.03.2021 - 13:43

    Demo je bil ok, probal sam sve klase i Trickster mi omiljena, iako sam mislil da bude Pyromancer. Jedino mi nije jasno kak su dečki na streamu uspjelo ne pokupiti skoro svaku drugu kutiju s lootom. Sam ste malo trebali gledati ljevo desno. 😁

    • Hrvoje Smoljić

      @312AE, 01.03.2021 - 14:46

      Vruće na tavanu, Igor dolje lupa metlom da se brzo prebacim na podcast pa smo Stjepan i ja malo brzali kroz misije.

    • 312AE

      @Hrvoje Smoljić, 01.03.2021 - 15:02

      Je, baš ste bili malo smotani! 😁No nadam se, da ste se zabavili.

  • Demon90

    01.03.2021 - 15:26

    Ajde barem vam co-op funkcionira. Kod mene kao i kod mnogih matchmaking uopšte ne funkcionira a s prijateljima funkcionira par minuta. Van toga igra se čini sasvim ok.

  • IgorBiH

    01.03.2021 - 16:22

    Igra ima potencijala ali je u isto vrijeme i definicija “euro-janka”. Šta je sa onim cutscenovima, pobogu, jako amaterski.

  • razer1234559

    01.03.2021 - 18:03

    Cipelice😂😂😂. E moj Štefek.

  • Demon90

    02.03.2021 - 07:10

    Slow trap ti nije shield koristis ga za usporavanje neprijatelja i metaka. Shield dobivas kako unistavas neprijatelje iz blizine, isto ako trcis i koristis melee cinis dost stete.

  • moordrak

    02.03.2021 - 08:32

    Isprobana verzija za konzole. Nažalost, nije ovo za PS4. Frame rate drop je jako vidljiv, posebno kada se puno toga događa na ekranu, a to je vrlo često. Šteka do granice neigrivosti. U misijama je Lidera grupe konstantno izbacivalo, bez obzira tko je od nas trojice bio lider, odnosno, igra bi se srušila pa bi nas dvoje koji smo ostali u igri bili zaključani na reconnect ekranu bez mogućnosti prekida ili izlaska. Poduži Loading screenovi, spajanje općenito traju predugo, previše animiranih scena ( animacija za skok, animacija za otvaranje vrata, animacija za ulazak u svijet, animacija za zatvaranje vrata i sigurno sam neku ANIMACIJU preskočio). Nema skakanja što automatski izbacuje hrpu vrlo korisnih mehanika i dodaje one na koje sam već godinama zaboravio ( nevidljivi zidovi i prepreke, istraživanje se svodi na pogledaj lijevo pogledaj desno). Vizualni stil čudovišta je, u nedostatku bolje riječi, flat? Imam osjećaj da je Outriders netko izvukao iz naftalina jer je kompletni feeling gameplaya sličan onome što sam igrao prije desetak godina. Moja ekipa se složila da ćemo ipak pričekati sa kupovinom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?