HCL.HR

Lansiranje Overwatcha 2 bilo je kaotično, serveri su bili pod napadom

Zoran Žalac 05.10.2022.   •   3 komentara


Jučer se teško moglo zaigrati novi Overwatch 2 – ali ne toliko zbog velikog interesa igrača za igrom koliko zbog DDoS napada na servere koji su obilježili lansiranje.

Još jedno lansiranje Blizzardove igre – još jedan slučaj da ju brojni igrači nisu mogli igrati. Overwatch 2 lansiran je sinoć i navala na igru bila je prilično velika. Na igranje se čekalo u redovima, ali i oni koji su uspjeli zaigrati igru nerijetko su se suočili s prekidima i izbacivanjima.

Kako kažu iz Blizzarda, dogodili su se DDoS napadi na servere i to je glavni razlog zašto je lansiranje bilo popraćeno brojnim problemima. Navodno su zabilježena dva napada, a prema zadnjim informacijama od jutros Blizzard još uvijek radi na stabiliziranju servera.

Nažalost, ovo je dosta čest scenarij kod Blizzardovih igara. Još od Diabla 3 događalo se da lansiranje igara bude popraćeno gužvama i nestabilnošću servera, a DDoS napadi bili su zabilježeni za World of Warcraft. U slučaju Overwatcha 2 Blizzard se posebno pripremao jer je igra postala free-to-play naslov, no to im svejedno nije pomoglo.

Konkretni dojmovi o Overwatchu 2 još uvijek su stoga na čekanju – naš se Filip nastoji probiti kroz gužvu i snimiti video komentar čim prije.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • DjokaBA

    05.10.2022 - 11:31

    Klasika kad je veliki launch.

  • Soldier24

    05.10.2022 - 14:57

    Ow 2 servers under attack. Prijedlog imena za ovu igricu

  • Payday 4 Dallas

    05.10.2022 - 16:54

    Meni treba vremena prvo da se igra skine lol.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?