HCL.HR

Overwatch 2 i dalje je u problemima, iz igre su povučena dva heroja

Zoran Žalac 11.10.2022.   •   8 komentara


Blizzard je poručio kako je Overwatch 2 pretrpio još jedan DDoS napad. Osim toga, problemi se krpaju i s nekolicinom likova koji su privremeno povučeni iz igre.

Overwatch 2 imao je tradicionalno loše lansiranje obilježeno gužvama i nestabilnošću igre. Situacija se donekle poboljšala u zadnjih tjedan dana, ali Blizzard i dalje muku muči s nizom različitih problema. Danas su objavili kako su pretrpili i treći DDoS napad zbog kojega predviđaju da bi korisnici mogli imati visoku latenciju i odspajanja iz igre.

Ako niste primijetili poteškoće s tehničke strane, moguće je da ste se suočili s drugom vrstom problema – primjerice bugom zbog kojega je Bastion sijao kaos oko sebe. Primijećeno je tako da se Bastionov ultimativni napad može produžiti ako igrač klikne više puta za redom, uz pravi tajming. Napad je postajao toliko razoran da je Blizzard odlučio izbaciti Bastiona iz svih modova. Naravno – tek privremeno dok ne riješe taj problem.

Bastionovim putem pošao je i drugi heroj – Torbjorn. Primijećeno je da se njegova vještina Overloaded može koristiti dvaput za redom, zbog čega je također privremeno povučen iz rostera. Doduše, Torbjorn je još uvijek dostupan u Quick Play načinu igru – nestao je jedino u Ranked modu.

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • ajdin_sa

    11.10.2022 - 13:27

    Bas jučer igram sa njim i kad je ulta pritisnem u žurbi više puta prije nego krene da se ispali i upravo je ovako bilo haha

  • Fenner

    11.10.2022 - 13:43

    Ova igra je sprdnja.

  • Srze99

    11.10.2022 - 13:57

    Jedini meni problem je kad mi igrica ne prepozna da sam igrao Ow1 pa mi zaključa neke heroje pa mi stavi da ih moram otključati priko challenga ili sa battle passom iako se vidi da imam 20 skinova po heroju i ostalih itema za sve heroje bez ova tri nova, pa moram jedno 7-8 puta ući i izaći iz igre da bi mi prepoznalo. Uglavnom zajebancija od igre.

    • DjokaBA

      @Srze99, 12.10.2022 - 09:19

      E i meni se to desilo, wtf..

  • marjanovicut

    11.10.2022 - 14:11

    Probao, ranije mi se nije svidjao uopste. Sad je tempo igre bolji ali i dalje mi ostaje osecaj da mape Overwatcha nisu pravljene za heroje koji postoje u toj igri i ne mogu da se otmem utiski da uopste ne razmisljaju o arsenalu heroja kad naprave neku mapu.

  • Iron666

    11.10.2022 - 14:14

    Probao ga, okej mi je, casual fun shooter. Ne vidim neke pretjerano duboke mehanike i nešto čime bi ga nazvao ultimativnim ranked shooterom, ali fora je. Isto tako nisam imao problema s pingom, bugovima i sličnim. Izgleda sam sam lucky xd

    • ukek

      @Iron666, 11.10.2022 - 19:12

      Najobicniji, i casual do bola, shooter. Za dubokoumne taktike cu samo reci ovo; heroj Vivian iz Paladinsa 😂 (vjerovatno isti ima i u OW, drugo ime). Direktno znaci hold W + M1 heroj, i to je vise manje prikaz te dvije dubokoumne igre. Jebt igrao sam intezivnije clicker igre od ova dva casual isprdka (Paladins i OW) 🥶😬

    • DjokaBA

      @Iron666, 12.10.2022 - 09:24

      Bez uvrede momci, ali gresite. Ne zelim da komentarisem pojedinacne heroje, vec OW kao timski shooter sto i jeste. Samo da vidite kakve taktike, postavke i akcije ljudi rade u Ligi npr. to je haos. Bez zezanja, kad se udubite u igru i provedete u njoj 100, 200, 300 sati, videcete da je jedna od zahtevnijih iako izgleda sve sareno i smesno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?