HCL.HR

Overwatch dobio službeni mod za nogomet – Lucioball

Zoran Žalac 03.08.2016.   •   4 komentara


Blizzardovci su odlučili iskoristiti nadolazeće Olimpijske igre za promociju svog Overwatcha. Tijekom osmog mjeseca u igri tako traju ljetne igre s novim nogometnim modom.

overwatch-nogomet

Simuliranje sportova u Overwatchu nije nova stvar – fanovi su već igrali košarku i tenis domišljatim korištenjem likova i njihovih sposobnosti. No, sportovi sada službeno dolaze u Overwatch. Točnije rečeno, dolazi nam Summer Games događaj koji će trajati tijekom ovog mjeseca, baš kao i Olimpijske igre u Brazilu.

Summer Games u Overwatchu će donijeti niz kozmetičkih stvari – sprejeve, poze, uvodne filmiće, ikone, te skinove za heroje. Oni će se dobivati kroz posebne Loot boxove koji se ne mogu kupiti valutom, i ostat će zauvijek u vlasništvu kada ih se otključa. Ipak, svi dodaci koji se ne osvoje nestaju iz postojanja 22. ovog mjeseca kada Summer Games završava.

Najzanimljiviji dio priče ovog događaja jest novi mod igre – Lúcioball. Riječ je o svojevrsnom nogometu koji se igra otprilike poput Rocket Leaguea. Dva tima po troje igrača (svi igraju s Luciom) suprostavljaju se u Estádio das Rãs areni sa zidovima koji ubrzavaju kretanje i ojačavaju sposobnosti Lucia. Mečevi traju četiri minute, a pobjednik je dakako onaj tko zabije više golova. Ideja je definitivno luda i nadamo se da Lucioball nije zadnji sportski mod koji Blizzard ima u planu.

Komentari (4)

  • Adele

    03.08.2016 - 12:17

    Bilo bi dobro da naprave neku simulaciju nogometa iz prvog lica,ne tice ce overwatch-a nego zasebno.

  • darijoman

    03.08.2016 - 14:00

    Overwatch je zakon 🙂

  • CoolBroCool

    03.08.2016 - 14:23

    Cool 🙂

  • DonMate

    06.08.2016 - 09:48

    Wow! Uskoro kupujem jer ovo se ne propušta. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?