HCL.HR

Overwatch slavi drugi rođendan uz još jedan besplatni vikend

Petra Rukav 14.05.2018.   •   7 komentara


Blizzard i tim Overwatcha obznanili su kako će njihov šareni hero shooter uskoro proslaviti dvije godine postojanja, a uz besplatni vikend za sve, igra će dobiti i vlastito legendarno izdanje.

Vrijeme brzo leti što dokazuje i činjenica da popularni hero shooter Overwatch uskoro slavi svoj drugi rođendan. Dakako, njegov developer Blizzard Entertainment ne bi si mogao priuštiti da svoje fanove, ali i pridošlice ne počasti raznoraznim stvarčicama povodom ovog eventa.

Pa, prije svega, treba istaknuti kako će se druga obljetnica obilježavati počevši s 22. 05. te će trajati do 12. 06. U tih tri tjedana igrači će se moći dokopati svih dosadašnjih Brawl modova te isprobati više od 50 friških kozmetičkih itema, uključujući i osam različitih Legendary skinova te tri iz Epic ponude, ali i sve sezonske predmete.

Nadalje, Doomfist, Moira i Brigitte naučili su nove plesne točke (dance emotes) da proslave upravo ovaj događaj, a stiže i nova Deathmatch mapa zvana Petra te novi kompetitivni mod. Također, svi igrači koji namjeravaju biti dio Anniversary eventa dobit će bonus u obliku Legendary Anniversary loot kutije u kojoj će se kriti jedan Legendary item.

Naposljetku, Blizzard se sprema izbaciti i digitalno izdanje Overwatcha u ruhu legendarnog izdanja koje će osim same igre sadržavati i hrpicu Legendary, Epic i Origin skinova; a vrijedi i spomenuti da će šareni hero shooter biti besplatan za igranje od 25. do 29. 05.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • Donat Miletic

    14.05.2018 - 20:59

    je li to dostupno samo za PC ili za konzole

    • Kenzix

      @Donat Miletic, 15.05.2018 - 08:15

      Ako pitaš gdje će biti free weekned odgovor je PC,PlayStation 4 i Xbox One a ako pitaš za legendary edition ogovor je opet isti.

  • darkness666

    15.05.2018 - 08:41

    moram priznati da me ova igra jos uvijek drzi…igra se redovito..

    • Robotz

      @darkness666, 15.05.2018 - 10:22

      I mene godinama i godinama nisam imao FPS kojem se vracam svako malo jer mi se jos igra.
      I moram im pohvaliti payment model nema BS DLC mapa i heroja kupis i imas sve sto ce ikada izaci za igru.

    • Sackboy

      @darkness666, 15.05.2018 - 17:52

      Iako je izašla pred 2 godine toliko se trude da izbacuju nove mape i heroje da čovjek uopće ne bi rekao da se radi o 2 godine staroj igri. Taman postane mrvicu monotona i onda blizzard izbaci novog lika, mapu ili mod i opet je zabavno 😀 Btw igram od izlaska i ne vidim da ću brzo prestati.

  • Vili Nebitno

    16.05.2018 - 21:48

    Jedina igrica na koju se cijelo vrijeme vracam, kad postane malo dosadna izbace novu mapu, heroja ili event. Svaka čast blizzard

  • Srze99

    19.05.2018 - 16:55

    Overwatch je zakon ,jos je igram. Blizzard je napravio dobar posao u 2 godine . Dosta eventa, 6 novih heroja ,nove mape. Jednostavno ti nikad nije dosadno dok igraš.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?