HCL.HR

Ovog ljeta stiže animirani Ni No Kuni film

Filip Zorić 11.02.2019.   •   5 komentara   •   Filmovi i serije


Ni No Kuni je serijal RPG igara koji je posljednju inačicu dobio prošle godine, a ove će godine dobiti i zaseban animirani film.

Neki od vas su zasigurno iskusili divne filmove Studija Ghibli kao što su npr. Spirited Away i My Neighbor Totoro. Neki od talentiranih ljudi koji su radili u tom studiju su se odlučili pridružiti radu na animiranom Ni No Kuni filmu. Nadajmo se da će rezultat tog rada biti sjajan.

Naime, tijekom konferencije u Tokiju, Level 5 (studio koji radi Ni No Kuni igre) i Warner Bros. Japan su najavili anime film baziran na franšizi Ni No Kuni. Saznali smo kako će film doći na filmska platna Japana ovoga ljeta. Film će režirati Yoshiyuki Momose, dok će glazbu skladati Joe Hisashi – obojica su poznata po svom radu na filmovima Studija Ghibli. Predsjednik Levela 5, Akihiro Hino, preuzet će ulogu producenta i scenarista.

Saznali smo da će se protagonist filma zvati Yuu te da će mu glas posuditi Kento Yamazaki. Otkrivena su nam još dva lika, Haru i Kotona, ali ne znamo koji  glasovni glumci stoje iza njih. Za animaciju će se pobrinuti studio OLM, koji je radio na Yo-Kai Watch animeu, a film će imati drugačiju radnju od serijala igara.

Komentari (5)

  • Deus

    11.02.2019 - 17:08

    Ako bude ko igra može 🙂

  • sapphire

    11.02.2019 - 18:03

    OLM je poprilično poznat studio, oni su animirali većinu Pokemon filmova. Jedino što mi se nesviđa je njihovo preveliko korištenje CG-a.

  • crolink07

    11.02.2019 - 18:37

    Čekam treći DLC za Ni No Kuni 2 iako bi treća igra bila još bolja vijest.?

    • Filip Zorić

      @crolink07, 11.02.2019 - 21:59

      Ako dobivamo film, onda valjda i treća igra stiže 🙂

  • bozicni_zeko

    11.02.2019 - 19:56

    Kul

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?