HCL.HR

Pirati su se dočepali Kingdom Heartsa 3 mjesec i pol prije službenog izlaska

Pero Mlinar 15.12.2018.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Još je više od mjesec dana do izlaska Kingdom Heartsa 3, ali neki igrači već su se domogli svojih kopija. Kako i gdje – nitko ne zna.

Prošli mjesec završen je rad na Kingdom Heartsu 3 koji je poslan da ga se isprži na diskove za prodaju (koja kod nas započinje 29. 1.). U procesu prijevoza spomenutih diskova na odredišna mjesta došlo je, međutim, do problema – kombi je naletio na rupu u cesti i ups, nekoliko kopija Kingdom Heartsa 3 iscurilo je iz prtljažnika.

Karikiram. Naravno da se to nije dogodilo baš tako. Ali vrlo je lako moglo – iako je sigurno da su kopije Kingdom Heartsa 3 procurile te se na internetu mogu naći različiti video materijali s gameplayem, u ovome trenutku čitava je situacija obavijena velom magle.

Ne zna se koliko je kopija “vani”, koliko ih ljudi posjeduje te kako je do curenja uopće došlo. Nagađa se da je netko provalio u distribucijski centar, ali to je zasad čisto nagađanje. Isto tako, vrlo lako je taj netko do igre mogao doći preko veze ili se radi o nekome  zaposleniku koji je odlučio okušati sreću. Možda je kombi doista naletio na rupu.

Ono što je sigurno jest to da u ovom trenutku netko igra igru prije reda (jedna osoba ili više njih hmm?) te snimke stavlja na internet. Osvanulo je istovremeno i više oglasa u kojima oglašivači tvrde da posjeduju Kingdom Hearts 3. Njihova vjerodostojnost nije provjerena.

Iako se trenutno ne zna u kojoj je mjeri došlo do curenja, ako ste zainteresirani za igranje Kingdom Heartsa 3 i ne želite da vam se otkriju detalji igre, narednih dana bolje budite oprezni s tim gdje i kako surfate. Na to sada upozorava i sam redatelj igre, Tetsuya Nomura.

Komentari (4)

  • moordrak

    15.12.2018 - 23:46

    Pitam se pitam, tko dobija nove igre prije svih?! Baš čudno da je nešto “procurilo” 😛

    • mili1985

      @moordrak, 16.12.2018 - 09:25

      Vrlo moguće da je agent B-lan imao svoje prste u tome 😀

    • Igor Belan

      @mili1985, 16.12.2018 - 09:49

      Ma ne prljam ja ruke nekakvim “curenjem”. Da sam ja iza toga, PLJUŠTALO BI!

  • Outback

    16.12.2018 - 13:34

    Čekam igru 12 godina mislim da se mogu strpit još mj dana haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?