HCL.HR

Pojavila se nova snimka gameplaya iz Microsoft Flight Simulatora, izgleda nevjerojatno

Zoran Žalac 02.09.2019.   •   5 komentara


Microsoft Flight Simulator još uvijek je u vrlo ranoj fazi razvoja, ali svaki novi komadić gameplaya koji osvane na internetu izgleda jako dobro.

Novi Microsoft Flight Simulator još nije poletio, barem ne službeno. No, lansiran je zato Insider Program te se igra interno testira u Tech Alpha verziji. Taj dio nije vidljiv očima javnosti, ali netko je uspio “prošvercati” 15 sekundi gameplaya na internet i već nam je ta snimka dovoljna da bismo utvrdili kako ona grafika prilikom predstavljanja igre nije bila lažna – MSF doista izgleda impresivno.

Ono što posebno veseli jest da će igra u PC verziji imati podršku za korisničke modifikacije, što znači da ima potencijal izgledati još ljepše. Tko zna – možda budete vidjeli i svoju kuću iz zraka.

Komentari (5)

  • SonOfZeus

    02.09.2019 - 13:21

    Opet ce se raditi spirale sa 737 bez straha od staliranja. ?

  • Ivan Golubic

    02.09.2019 - 16:33

    Vidi ovo procurila snimka gameplaya. To znači da je neko u tajnosti ili neprimjetno to snimio. Samo me zanima kako je to uspio u 4k rezoluciji ako je to u tajnosti snimano i na brzinu. I početne postavke svakog programa za snimanje sigurno nisu da snima u 4k. Malo je sva to sumnjivo i što je još bizarnije to se dogodilo vjerojatno unutar Microsofta.

    • Ducktective

      @Ivan Golubic, 02.09.2019 - 18:10

      Imaš na Ebay dostupno milijun špijunskih gadgeta koji snimaju i do 4k, krenuvši od obične olovke, ukrasa nekog za garederobu, dugmeta, itd. a koji su prilično jeftini.

    • funky0308

      @Ducktective, 03.09.2019 - 10:40

      Istina, htjedoh i ja nesto slicno reci ali ovo ne izgleda kao snimak sniman “iz ruke”, ovo je screen capturing pa Ivanov post ima smisla. Najcesce to nije slucajno, namjerno se pusti ovako nesto kao nesluzbeni teaseri. Bez obzira na sve to, izgleda odlicno. Samo se nadam da ovo ide na Steam. Ako ide samo na Win Store, ja je obilazim u sirokom luku

  • Tomina

    03.09.2019 - 07:47

    Glupo je suditi igru prema 15 sekundi video zapisa, ali ovo izgleda jako realistično. Samo neka bude podrška za VR naočale, komande u ruke i pišaj u gaće dok rušamo airbusa negdje u prašumu Amazone.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?