HCL.HR

Poremećena negativka u Baldur’s Gate 3 ima neočekivanu poveznicu s visokom gospođom iz Resident Evila

Zoran Žalac 28.07.2023.   •   2 komentara


Baldur’s Gate 3 razotkrio je svoj trio negativaca, a potencijalno najstrašnija među njima je Orin the Red koja ima moć pretvoriti se u članove igračevog tima.

Baldur’s Gate 3 trebao bi imati zanimljive negativce – njih troje. Muški dvojac glume poznati glumci J.K. Simmons i Jason Isaacs, dok je negativku Oren the Red odglumila Maggie Robertson, poznata po glasu Lady Dimitrescu iz Resident Evil Villagea.

Upravo je Oren the Red u fokusu novog predstavljanja, tjedan dana prije lansiranja igre. Sudeći po njezinom opisu, bit će to prilično zastrašujuća negativka. Robertson ju opisuje kao kompletno poremećen lik za kojega nikad nećemo znati što će učiniti.

Zastrašujući dio Oren the Red je njezina sposobnost da preuzme kontrolu nad drugim likovima tako da ih zaposjedne i ukrade njihovo tijelo. A sudeći po kratkom isječku, gotovo je sigurno da će Oren moći preuzeti kontrolu nad barem jednim članom igračeve grupe. Ako do toga dođe, taj je suborac pokojni – samo to nećemo znati dok Oren ne prikaže svoje pravo lice.

Komentari (2)

  • DiVojic

    28.07.2023 - 23:58

    Ja se ponadao da je poveznica veličina prsnog koša a kad ono ….voice acting xD

  • Gojko Knez

    03.08.2023 - 18:05

    Uff, charm person/ monster i sl. su rijetko korišteni spellovi u dnd igrama, s razlogom. Prvi lik ikada u dndu mi je dudnuo nakon charm monstera, ali tek nakon što je dobro spržio party.
    Nadam se da će pažljivo to koristiti, nema gorega nego izgubiti kontrolu nad likom…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?