HCL.HR

Pucačina Forgive Me Father tjera nas na ludilo u punoj verziji

Stjepan Fikter 08.04.2022.   •   1 komentara


Baziran na retro gameplay FPS elementima, ali u modernom obliku uz stripovske vizuale, Forgive Me Father spreman je u punoj verziji za putovanje koje nas može odvesti do ludila.

Forgive Me Father deklarira se kao mračna retro pucačina pogonjena stripovskom grafikom te radnjom smještenom u svijet kojeg je perom oživio pisac kozmičkog horora H.P. Lovecraft. Ova interesantna kombinacija sada je dostupna u punoj verziji budući da je igra prvobitno bila dostupna kroz early access program. To znači kako možemo doživjeti radnju iz perspektive dva različita lika: svećenika i romanopisca.

Kako je riječ o Lovecraftovom svijetu, ludilo koje nas prati tijekom igre jedan je od pokretača gameplaya jer nam omogućavaju dodatne moći. Ovisno o stilu igranja mogu se birati aktivne vještine koje koristimo protiv šarolikih protivnika. Tako se mogu napucavati opsjednuti žitelji kao i čudovišta iz noćnih mora.

Forgive Me Father također ima značajan naglasak na atmosferi zbog koje možemo doživjeti osjećaj samoće, ludila i zbunjenosti. Barem tako kažu iz razvojnog studija. Ipak kako bismo sačuvali zdrav razum koliko je to moguće, pomaže nam različita oprema na čiju evoluciju možemo utjecati.

Komentari (1)

  • djosic85

    08.04.2022 - 20:20

    Volim lovecrafta ali ovo mi je smiješno…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?