HCL.HR

Postapokaliptični Ashwalkers dobio datum izlaska, uskoro ga igramo

Lovro Maroševac 15.03.2021.   •   2 komentara


U četvrtom mjesecu očekuje nas postapokalipsa u Ashwalkers: A Survival Journey, surovoj igri koja ne prašta pogreške.

Ako ste pratili najavu ove igre, onda ste mogli primijetiti kako je najavljena pod imenom Cendres: A Survival Journey. Izgleda da je Cendres bio samo radni naziv, a onaj koji ćemo mi zaigrati zvat će se Aswalkers: A Survival Journey. Ovaj igra preživljavanja bit će ekskluzivna za PC platformu.

Aswalkers stiže na Steam 15. 4., a riječ je o igri koja je radnjom smještena 200 godina u budućnost. Globalna katastrofa pogodila je čovječanstvo i preživjeli se moraju suočiti s teškim načinom života te nepovoljnim vremenskim uvjetima. Grupa od četvero ljudi zvana The Section zaputit će se prema pronalasku boljeg i sigurnijeg mjesta za život.

Izdavač Dear Villagers očekuje da igrači preispitaju svoja moralna i etička načela u igrinom surovom svijetu. Na putu do glavnog cilja stajat će brojni neprijatelji, a pravilnom raspodjelom namirnica morat ćemo održati grupu na životu. Spomenuti naslov bi trebao imati 34 različita završetka, stoga postoji velika vjerojatnost ponovnog igranja nakon završetka istog.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?