HCL.HR

THQ Nordic najavit će šest novih igara za svoj 10. rođendan

Stjepan Fikter 03.09.2021.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


THQ Nordic priprema digitalni događaja u kojemu će predstaviti neke nove igre te otkriti pokoji detalj o već najavljenim naslovima.

Kad je rođendan treba organizirati zabavu, a upravo će to napraviti THQ Nordic povodom desete obljetnice svog osnivanja. Ovaj izdavač koji je dio grupacije Embracer u suradnji s najvećim showmanom Geoffom Keighleyem priprema digitalni party na kojemu će prikazati šest novih igara.

Na zabavu su pozvani svi zainteresirani, a ista će se održati 17. 9. od 21 sat po našem vremenu te će se moći gledati na Twitchu i YouTubeu. U najavi stoji kako ćemo svjedočiti povratku legendarnih franšiza i nastavaka omiljenih igara. Uz to, dobit ćemo i nove informacije o već najavljenim igrama ELEX II i Expeditions: Rome.

THQ Nordic iza sebe ima šarolike igre poput nedavno izašlog Biomutanta kao i helikopterske igre Comanche. Izdali su i moderne verzije Destroy All Humans! kao i SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Ima tu još puno igara pa će biti zanimljivo za vidjeti koje će to legendarne franšize i nastavci dobiti svjetla reflektora.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Artyom

    03.09.2021 - 14:47

    Metro 4! Čovjek se uvijek smije nadat!

  • JCD-Bionicman

    03.09.2021 - 22:44

    Red Faction bi mogao dobiti remake, iskreno se nadam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?