HCL.HR

Predstavljen je F1 24, obećava najveći redizajn Career moda u zadnjih osam godina

Zoran Žalac 19.04.2024.   •   9 komentara


Iz Codemastersa su otkrili svoje planove za novi F1 24 koji uključuju redizajnirani mod karijere i naglašeniju autentičnost.

Electronic Arts i Codemasters otkrili su jedan dio svojih planova za F1 24. Počevši od naslovnice ili bolje rečeno naslovnica. Na onoj standardnoj naći će se Charles Leclerc, Lewis Hamilton i Lando Norris. Na naslovnici skupljeg Champions izdanja ruke će širiti Max Verstappen (s kacigom).

Moto igre glasi “Be One of the 20”, a iz Codemastersa kažu da su ove godine / sezone posebnu pozornost posvetili modu karijere. Sada će se ona moći voziti s postavom F1 ili F2 vozača iz aktualne sezone, ali i u ulozi nekih legendarnih F1 vozača kao što su Juan Pablo Montoya ili James Hunt. Igranje s licenciranim vozačima odvijat će se kroz tzv. mini sezone, a tu će igra imati i nekakav live service element gdje će zajednica igrača glasati koje staze i uvjete žele vidjeti u budućim eventovima.

U karijeri će igrači graditi reputaciju kroz ispunjavanje misija na stazi te dogovorenih ciljeva u sklopu ugovora. Veća reputacija vozača / igrača značit će i veću motiviranost samog tima, a sada će se moći birati fokus za razvoj inovacija.

Iz Codemastersa naglašavaju kako su poboljšali autentičnost samog F1 svijeta, prvo kroz aktualiziranje staza Silverstone, Spa-Francorchamps, Lusail International te Jeddah Corniche, a zatim i kroz ubačene snimke iz stvarnih prijenosa F1 utrka.

F1 24 izlazi 31. 5. za PC, PlayStation i Xbox platforme.

Označeno sa: , ,

Komentari (9)

  • MeDoNjA

    19.04.2024 - 21:39

    I naravno , dobri stari engine , dal ce se ikada ova igrica maci s mesta , svake godine minimalne promene dobijamo…

    • milanbajic242

      @MeDoNjA, 19.04.2024 - 21:55

      Takve su sve sportke igre da ih tako nazovem, zato ih treba kupovati samo svake 3-4 godine, minimalne razlike svake godine, 99% iste.

    • agresv

      @MeDoNjA, 20.04.2024 - 06:12

      F1 postaje ko fifa, nikakve projene u gameplayu samo trasfreri i redizajn bolida, kao sto je milanbijic242 reko svakih 3-4 god se vidi neka promjena. Najveci korak bi bio po meni redizajn damage modela.

    • MeDoNjA

      @agresv, 20.04.2024 - 07:21

      Mislim da cemo to doziveti tek fazon u f1 30 , sada je uzas. Bukv najveca stvar u f1 23 je bila to sto su poboljsali odnosno popravili voznju iz f1 22 , eto toliko .

    • curkass2

      @MeDoNjA, 20.04.2024 - 09:57

      Mijenjati Engine u šta? Engine koji se razvija već više od petnaest godina za racing igre u Unreal recimo? Nema smisla, Unreal je isto star više od dvadeset godina i nije specijaliziran za racing. U svakom bi slučaju mijenjanje enginea bio downgrade.

    • Stecajni_upravnik

      @curkass2, 20.04.2024 - 10:16

      Jbg, prvi Assetto iskopao sveti gral kada je sim racing u pitanji, vecno mlada igra koja nikada umreti nece…

    • curkass2

      @Stecajni_upravnik, 20.04.2024 - 10:56

      Ma moja je poanta više da je Engine okay. Razumijem kad se ljudi čude što From Software izbacuje igre zaključanje na 60fps-a. Kad Bethesda izbaci igru koja ima crni screen dok se penješ stepenicama itd… Ego Engine ima sve karakteristike modernih igara i jedan od najboljih modela vožnje na tržištu. Zašto se unazaditi nekoliko godina iza konkurencije? Nema smisla.

  • Stecajni_upravnik

    20.04.2024 - 11:49

    Mozda zato sto im sim vise nije fokus, relativno mala publika, pa serijal sve vise ide u arkadno trkanje… jbg, nekada sam voleo ove igre…

  • MeDoNjA

    20.04.2024 - 16:34

    Koje rekao da se menja engine??? Ali engine treba da se updejtuje , zar ne vidis da bukv igrica lici isto , mnogo godina , ni u jednom segmentu se nije poboljsala , o fizici da ne pricam , vozne karakteristike umesto da poboljsaju oni odrade lose i onda u sledecem delu to markentiski pokazuju kao napredak , svaka cast , odlican posao. Pa cak i kad je kisa , igrica ne pokazuje neku strasno dobru grafiku …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?