HCL.HR

Predstavljen Rebel Galaxy Outlaw, svemirska avantura s fokusom na napucavanje iz kokpita

Stjepan Fikter 01.09.2018.   •   4 komentara


Nakon uspješnog Rebel Galaxya iduće godine stiže njegov nastavak koji prebacuje fokus na pogled iz kokpita uz mogućnost podizanja i spuštanja broda.

Rebel Galaxy Outlaw

Nakon veoma uspješnog Rebel Galaxya koji je i nas osvojio prije tri ljeta, iduće godine stiže nam njegov nastavak. Doduše, radnjom se odvija 34 godine prije navedene igre te će nas staviti u ulogu bivše odmetnice Juno Markev, koja je spletom okolnosti opet otišla prema tom životnom stilu.

Ono po čemu će se Rebel Galaxy Outlaw razlikovati od svog prethodnika odnosi se ponajprije na stil igranja. Umjesto navalnih borbi u kakvima smo sudjelovali unutar prošle igre, Outlaw fokus prebacuje na borbu iz kokpita te kretanjem u svih šest smjerova koje pruža beskonačna crnina.

Naravno, i dalje je u pitanju svemirska avantura koja se sastoji od različitih aktivnosti s time kako će sada biti i mini igre poput biljara kada se poželimo opustiti od napetih situacija. Ono na što su developeri još posebno ponosi je količina glazbe koja će se naći u igri. Točnije, riječ je o preko 21 sat glazbe i reklama koje će se puštati na sedam stanica.

S novim pogledom na svijet Rebel Galaxya, borba će također biti promijenjena jer osim što će bitke biti osobnije, developeri naglašavaju kako će cijelo to iskustvo biti potpuno eksplozivno bez trunke realizma. Šarolik izbor različitih vrsta brodova se podrazumijeva, a njih će se sređivati ne samo različitim naoružanjem, nego i vizualno uz veoma napredne mogućnosti. Ako poželite brod bojati u kockice kao što su naši Migovi, to bi se također trebalo moći napraviti.

Rebel Galaxy Outlaw trebali bi zaigrati početkom iduće godine na PC-ju, PlayStationu 4 te Nintendo Switchu po cijeni od 30 eura. Vrijedi i spomenuti kako će se najbolje letjeti pomoću kontrolera iako će se to moći raditi tipkovnicom i mišem. Za one malo više oldschool igrače, podrška za HOTAS bit će također prisutna bez ikakvih asistencija.

U isčekivanju dužeg gameplay prikaza, tu su tri kratka prikaza igre.

Komentari (4)

  • Deus

    01.09.2018 - 11:06

    Rebel Galaxya me odusevio,pogotovo muzika!
    Zoki bi trebao poslusati taj soundtrack a ne fifin pa da vidi sta je muzika 😛

  • MoGaming

    01.09.2018 - 12:56

    Igra izgleda prosjecno ali je najava odlična 😀

  • Lucija

    01.09.2018 - 13:01

    Ovo totalno podsjeca na Freelancer, steta pa je trebalo tako dugo da izade takva igra…

  • Apocalypse4987

    01.09.2018 - 20:59

    Napokon, jedina stvar koja je falila prvom dijelu je treca dimenzija, odnosno svi npc-ovi su se mogli slobodno kretat u svim smjerovima, a igracev brod samo naprid-nazad i lijevo-desno. I naravno, soundtrack u prvom dijelu je totalno pogođen, ockujem tako i u drugom

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?