HCL.HR

Predstavljen sandbox ARPG Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

Stjepan Fikter 17.07.2015.   •   1 komentara


Od kreatora The Incredible Adventures of Van Helsing serijala iduće godine stiže akcijski RPG smješten u Warhammer 40,000 svemir.

Virtualni svemir Warhammera 40,000 bit će bogatiji za još jedan naslov koji se kuha unutar NeocoreGames studija – to su isti oni dečki i cure koji su oživjeli Van Helsinga u ARPG žanru. Baš poput njihovog posljednjeg serijala, Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr također će biti smješten u ARPG okruženje, samo će nas ovaj puta dočekati i sandbox svijet.

Osim kratkog trailera koji ne otkriva previše o samoj igri, poznato je da će nakon završetka kampanje biti otključan sandbox mod. Developeri to objašnjavaju riječima: “Priča se nastavlja u kolosalnoj sandbox igri, smještenoj u isti osamljeni sektor ovog ogromnog svemira. Ovo stalno okruženje omogućit će godine konstantne zabave, postupni razvoj i kontinuirani protok sadržaja koji obogaćuje ARPG gameplay.”

Za više detalja morat ćemo se strpjeti još neko vrijeme, a producent Neocore Gamesa Zoltán Pozsonyi nadodaje: “Postoji razlog zašto smo odabrali svijet Warhammera 40,000, intenzivan je, brutalan je i turoban je – odlična podloga za akcijski RPG.”

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr zaigrat ćemo iduće godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, a prvu igrivu verziju bit će moguće probati na ovogodišnjem Gamescomu.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    17.07.2015 - 18:34

    Ne volim inkviziciju, al kvragu i sve, ipak je to WH40K, naravno da se nabavlja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?