HCL.HR

Pretamni skin u Warzoneu konačno propisno nerfan

Domagoj Plantak 23.06.2021.   •   8 komentara


Još iz doba pete sezone za Modern Warfare i Warzone, mračna Roze radila je probleme za sve koji su je pokušali ubiti

Pokušaji da se pretamni skin balansira, a koji posebne probleme radi u Warzoneu još od Modern Warfarea, već su prije bili bez nekog uspjeha. Za operativku crnog odijela zvanu Roze negodovanja igrača su trajala mjesecima, a radili su se i memovi od kojih mi je najdraži onaj gdje su joj nalijepili reflektirajući prsluk.

Slavni žutozeleni prsluk Roze nije dobila, ali neke nove refleksije na odijelu ipak su zamjetne nakon dolaska četvrte sezone Cold Wara i Warzonea.

Testiranjem tih promjena poigrao se YouTuber nadimka TheXclusiveAce, gdje doista vidimo neke jače refleksije gospođe Roze kada ju strpate u tamni kut Verdanskove zgrade. Igrači koji su isprva zbog nepoštene prednosti iz principa izbjegavali ovaj skin, sad ga ne moraju više toliko prezirati, dok su ga neki i sami koristili samo kako bi Warzone mečevi bili „fer“, po principu „klin se klinom izbija“.

Ipak, dobar dio Warzone communitya i dalje smatra da bi najbolje bilo potpuno izbaciti Roze iz igre i refundirati novac svima koji su je kupili, no jasno je kao dan da taj film nećemo gledati.

To ipak ne znači da Raven ne mari za ovaj ustaljeni problem, što nam nakon niza neuspjelih pokušaja sad ipak doslovno osvjetljava cijelu priču. Treba li Roze još više osvijetliti obraz svima koji se s njom susretnu, recite nam u komentarima.

Također, jučerašnje ažuriranje trebalo je dovesti u red i novopečeni premoćni mitraljez MG 82, koji nije ni prvi ni zadnji u nizu oružja koja u igru dođu „svježe nebalansirana“. Ne biste se više trebali ozlijediti ni tijekom dodira sa zabarikadiranim vratima o kojima smo već izvjestili.

Komentari (8)

  • SanKa

    23.06.2021 - 17:04

    igra sve glomaznija, sve više bugova , i postaje sve veće smeće zbog integracijom sa sramotom zvanom cold war. taj raven software treba raspustit

  • Rinma_1997

    23.06.2021 - 17:38

    Grafika super, mapa također ali jednostavno previše hakera koji upropaštavaju čar igre, iako sam uvijek završavao prvi ili drugi ali očito je da barem meni u mom slučaju je skoro svaki put bio haker u mome serveru, a da me govorim u warzone-u, tako da hvala ti za 80 sati MW ali nemogu više.
    Popravite igru, tj izbacite hakere i rado ću se vratit a do tada ugodan dan Call of Duty.

  • ScoobyDooo

    23.06.2021 - 19:13

    Pa dobro nakon skoro dvi godine poslusali nest fanove,al bitno da se skinovi izbacuju

  • Hrska

    24.06.2021 - 09:37

    Poanta nebalansirani oružja ili skinova je generirati hype. Onda par youtubera snimi video gdje objašnjavaju da je baš to oružje nova “meta”, i navuku stotine tisuća igrača da kupe to oružje. Onda developer pusti to da traje par tjedana (value for money), i onda nerfa to oružje pod izlikom da je slučajno nebalansirano (stvarno? slučajno? na redditu imate excel tablice koliko štete nanosi koje oružje sa koje udaljenosti na koji dio tijela, ali oni koji kreiraju igru su to slučajno napravili? ok.).

  • SilverMelior

    24.06.2021 - 15:47

    Nerfali Roze, ali zato skin Balkan blue lighing ubija, prodaje se ko lud ne prodje ni jedan match a da ga neko nema.

  • AzorAhai

    24.06.2021 - 17:52

    Meni je igra odlicna, nemam zamjerki uopste, citera ima i uvijek ce ih biti, navikao sam na to al im lijek i protiv toga, nije bed. Generalno je igra jako dobra, mnogo sadrzaja i ne znam zasto nekom hladni rat nije ok. Sto se tice skina meni nije smetao uopste jer mi je cool da neki skinovi imaju takav efekat, bolje i to jer je realno ustvari nego sareni skinovi ili svijetlucavi po uzoru na fortnite.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?