HCL.HR

Blizzard prijeti banom neotesanim igračima Overwatcha

Petra Rukav 27.07.2017.   •   1 komentara


Novi alati za prijavu nekulturnih igrača uskoro stižu u Overwatch, a oštre kazne prijete onima koji narušavaju ugodnu atmosferu popularne online pucačine.

overwatch-vrijeđanje

Nije pretjerano reći da su verbalno zlostavljanje i drugi oblici nedoličnog ponašanja, poput uznemiravanja, namjernog nesudjelovanja u mečevima te kontinuiranog spama; nažalost gotovo neizbježni u kompetitivnim online igrama. Igranje s nepristojnim ljudima diljem svijeta uglavnom završava njihovim uništavanjem nečega što je moglo biti vrlo zabavno iskustvo za sve prisutne.

Upravo je osjećaj dobrodošlice ono što Blizzard želi pružiti svim igračima Overwatcha, pa je s time u vezi odlučio postrožiti svoj stav prema onima koji taj osjećaj narušavaju. Naime, prijavu neučtivih igrača te njihovo kažnjavanje smatraju jednim od glavnih obilježja igre. Iz tog razloga Blizzard je odlučio pripremiti nove alate kojima bi se ukazalo na takve igrače, a oni će zatim primiti prikladno stroge kazne koje mogu varirati od utišavanja preko suspenzije do samog bana iz igre.

Također, Blizzard se izjasnio kako aktivno radi na tome da sličan sustav prijavljivanja lošeg ponašanja bude dostupan vjernim igračima na PS4 i XBO konzolama.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Sackboy

    28.07.2017 - 21:16

    Jedva čekam da ovo implementiraju nadam se da će stvar funcionirati kako treba 😀 Nema mi gore kada se baš namučim da dobijem 1 partiju i izgubim više od 40 min na nju i onda dođe thrower i namjerno izgubi… I potrošio si sat vremena i dalje si na istom ranku…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?