HCL.HR

Prikazan je novi gameplay iz The Last of Us Part 2 – samo odabranim glavešinama

Zoran Žalac 28.08.2019.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara, Svijet igara


Menadžeri trgovačkog lanca Gamestop vidjeli su novi prikaz gameplaya iz velike PS4 ekskluzive The Last of Us Part 2.

Prošlo je već više od godinu dana otkako smo zadnji put vidjeli The Last of Us Part 2, trenutno najiščekivaniju ekskluzivnu igru PlayStation platforme. No, neki su je ipak vidjeli – jučer. Trgovački lanac Gamestop održao je svoju GME konferenciju na kojoj su mogli nazočiti voditelji trgovina, a ondje im je prezentiran niz nadolazećih igara, među kojima i The Last of Us Part 2.

Kako konferencija nije bila dostupna javnosti, nemamo snimke igre, ali su neki zaposlenici potvrdili kako je prikazan čisti gameplay. Prema tim navodima prezentacija je bila fokusirana na mehaniku skrivanja i korištenja Clickera u svoju korist. To je interesantna informacija jer mutirani neprijatelji (gljivičasti “zombiji”) uopće nisu bili prikazivani u dosadašnjim materijalima za igru već smo vidjeli kako se Ellie bori protiv kulta Seraphita.

Na pozornici se potom našao i Troy Baker, glumac koji posuđuje glas Joelu, protagonistu prošle igre. Nije poznato o čemu je Baker točno pričao zaposlenicima Gamestopa, no spominjao se takozvani Outbreak Day – dan na koji je izbila apokalipsa u svijetu igre The Last of Us. Taj dan obilježava se 26. 9., a ako nas pitate, velike su šanse da ćemo upravo tada i mi vidjeti nove kadrove gameplaya.

Tko zna – možda tada doznamo i datum izlaska igre.

Komentari (3)

  • striborino

    28.08.2019 - 10:04

    Taman na moj rodendan 😀

    • AdvCool

      @striborino, 28.08.2019 - 16:59

      Outbreak na tvoj rođendan. Bome hebena fešta

  • zvoninjo

    28.08.2019 - 20:38

    A dajte ljudi puštajte igru u prodaju.🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?