HCL.HR

Pripremite tenkove, okupite ekipu – otvorene su prijave za naš novi WoT turnir

Igor Belan 15.09.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Vrijeme je za novu rundu napucavanja s tenkovima na ESL-u Adria. Pozivamo sve igrače da nam se pridruže na novom turniru ove subote – dijeli se brdo golda, a igra se online, iz udobnosti vašeg doma.

wot-adria-open

Opet je to vrijeme. Vrijeme kada trebate nauljiti tenkove, okupiti ekipu i pripremiti se za novu rundu natjecanja na ESL-u Adria za čast, slavu i hrpu zlata. Virtualnog zlata, naravno.

Prije nego najavimo novi Adria Open Cup, naš 25. po redu, valja čestitati novostvorenoj ekipi Infamous Scions na osvajanju prošlotjetnog kupa. Već u prvoj rundi su pobijedili prvake iz pretprošlog tjedna natjecanja i tako si osigurali put do prvog mjesta. GG!

Sljedeći Adria Open 7on7 igra se ove subote u 17 sati, a prijave zaprimamo ovdje. Samo kliknite i prijavite svoju ekipu prateći ‘Sign up’ upute s desne strane.

Ako vas zanima više detalja o ovim našim regionalnim turnirima na ESL-u Adria i nagradama koje dijelimo na svakom od njih, samo kliknite ovdje.

Također, imajte na umu da i dalje tražimo nove administratore koji bi postali dio naše esports ekipe koja vodi ove WoT turnire na ESL-u. Ako želite postati dio te ekipe, prijavite se putem ovog linka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?