HCL.HR

Najavljen je Prison Architect 2, seli u 3D i stiže već za dva mjeseca

Stjepan Fikter 17.01.2024.   •   2 komentara


Krajem trećeg mjeseca Prison Architect 2 stavit će nas u čizme zatvorskog upravitelja koji će ovaj puta graditi i nagledati zatvorenike kroz tri dimenzije.

Ljubitelji arhitekture, pogotovo one zatvorske, uskoro će moći zasukati rukave jer Prison Architect 2 ima datum izlaska. Od 26. 3. na PC-ju, PlayStationu 5 te Xbox Series platformama imat ćemo mogućnost još jednom graditi ultimativni zatvor, ovoga puta u 3D izvedbi.

Izgradnja zatvorske infrastrukture sad bi trebala bit još zabavnija jer će na raspolaganju biti potpuno novih alata koji bi trebali rezultirati najmodernijim kaznionicama. Naravno, gradnja neće biti jedini element jer ćemo u ulozi zatvorskog upravitelja morati osmisliti i planirati što će zatvorenici raditi, brinuti se o sigurnosti te koliko će naš zatvor biti samoodrživ. Naime, najavljuje se kako će zatvorenici također biti pametniji pa će formirati različite odnose, a ovisno o našim odlukama moći ćemo im pružiti ugodnije ili malo manje ugodnije iskustvo boravka u kaznionici.

Upraviteljska karijera također će dobiti nove nadogradnje, a jedna od njih je potpuno nova mapa svijeta na kojoj ćemo uzdizati svoje vizije za rehabilitaciju zatvorenika. Ako se ne bude pazilo kako se upravlja tuđim životima, mogu se očekivati neredi, bježanja i drugi destruktivni elementi koji će značajno smanjiti samoodrživost zatvora.

Komentari (2)

  • Bronson

    17.01.2024 - 17:31

    Fora trailer!

  • Antonijo K

    17.01.2024 - 18:22

    Super trailer,kao taj prelazak sa 2d na 3d i kad onom liku teg padne na njegovo 2d tijelo,fora scena,prvi dio sam igrao,prvo sto volim taj tip igara a drugo je bas zanimljiva,bilo je i modova kao mogao si bjezat iz zatvora,mjenjat skinove itd,i ovaj dio ce se igrati obavezno,ali opet mislim da je za ovaj tip igre 2d idealan ali vidjet cemo.🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?