HCL.HR

Evo ga napokon – nastavak Prison Simulatora zvan Prison Survival: Architect of Crime Simulator

Zoran Žalac 18.07.2023.   •   1 komentara


Najavljen je nastavak “toplo prihvaćene” igre Prison Simulator. Međutim, ne zove se Prison Simulator 2 – to bi ipak bilo previše jednostavno.

Jeste li znali da se neke igre, najčešće one ŽNJ kvalitete, imenuju tako da budu što bliže pretragama ključnih riječi na tražilicama? Ako mi ne vjerujete, evo dobrog primjera za to.

Prije dvije godine imali smo Prison Simulator i igra je bila uspješna – kako za developere koji su dobili “tople pohvale” igrača na Steamu, kako za Igora kojemu je Prison Simulator pobrao više od 100 tisuća pregleda u video komentarima. Sad je najavljen nastavak te igre, no ne biste to znali jer se igra ne zove Prison Simulator 2 nego Prison Survival: Architect of Crime Simulator.

Preživljavanje zatvora: simulator arhitektiranja kriminala! Ajme!

Doduše, ovaj zaokret u nazivu vješto signalizira i veliki zaokret u igri. A taj je da u nastavku više niste čuvar u zatvoru, nego ste vi zatvorenik! Tome se niste nadali, jel’da?

Poanta igre? Da postanete “vladajući kralj zatvora“. Mehanike gameplaya? Potajna izrada narkotika, ribanje zatvorskih zahoda, podmićivanje stražara, dizanje pobuna i sl.

Ako i ovaj nastavak bude uspješan, siguran sam da nas jednoga dana čeka Prison Survival Evolved: Mastermind of Organised Crime Syndicate Simulator 2025.

Komentari (1)

  • tuvvok1701

    18.07.2023 - 12:34

    Jel ovo naznaka novog Igorova serijala ili se još nije iz Acaristana uspio izvuć? Ili još bolje, Igor u akaristanskom zatvoru simulator.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?