HCL.HR

Procurila je snimka multiplayera za Horizon Forbidden West; izgleda kao Fortnite

Zoran Žalac 28.01.2023.   •   1 komentara


Horizon Forbidden West u jednom je trenutku tijekom razvoja imao multiplayer mod koji na kraju nije realiziran. No, sad smo dobili priliku vidjeti kako je on izgledao u alpha verziji.

U razvoju je trenutno više multiplayer igara iz Sonyjevog serijala Horizon. Bit će to zasebne igre nevezane za aktualni Horizon Forbidden West, ali su iz Guerrilla Gamesa tijekom razvoja te igre razmatrali multiplayer komponentu. Kako je nedavno otuđena alpha verzija Forbidden Westa, ubrzo smo dobili i snimke navodnog multiplayera – ili barem onoga što je trebao biti multiplayer mod koji se na kraju nije realizirao.

Iz samih snimaka teško je iščitati kakav bi to multiplayer bio. Međutim, zanimljiva je jedna stvar – ta da je razvojni studio razmatrao drugačiji vizualni stil za mutiplayer komponentu naspram single-playera. Dok Horizon kakvog znamo cilja na realističnu grafiku, njegov multiplayer ciljao je na grafiku kao iz crtića, ili bolje rečeno – kao iz Fortnitea. 

Snimku od 12 minuta možete pogledati ovdje.

U ovom trenutku nije poznato jesu li developeri odustali od ovog stila prezentacije za odvojene multiplayer projekte u svijetu Horizona. Vrijedi samo spomenuti da Horizon i Fortnite ipak imaju neke dodirne točke, s obzirom da je protagonistica Aloy bila jedan od dostupnih likova i u Fortniteu.

Komentari (1)

  • Sentiel FH-016

    31.01.2023 - 22:38

    J**** ti Fortnite taj kancer sve zaražava…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?