HCL.HR

Provjerite kako izgleda nova mračna strategija Age of Darkness: Final Stand

Stjepan Fikter 16.09.2021.   •   2 komentara


Konceptom sličnim strategiji They Are Billions, Age of Darkness predstavit će nam svoju viziju preživljavanja u mračnom svijetu prepunom različitih protivnika.

Mrak, magla, čudovišta i želja za preživljavanjem glavni su motivi nadolazeće strategije Age of Darkness: Final Stand. Ovaj naslov koji konceptualno podsjeća na They Are Billions igramo već idućeg mjeseca, odnosno 7. 10., kad igra stiže na Steam u Early Access program.

Bazirajući se na SwarmTech tehnologiji, Age of Darkness predstavit će nam valove protivnika kojih se može renderirati i preko 70 tisuća odjednom. Nije ni čudno što je onda svijet u kojemu se odvija igra poprilično tmuran. Sama igra odvijat će se na proceduralno generiranim mapama koje će imati dan-noć rotaciju. Po danu širimo bazu, a po noći branimo istu tu bazu od hrpe protivnika. Isto tako ne treba zaboraviti niti na maglu koja skriva protivnike, a našim jedinicama crpi energiju.

Po uspješnom preživljavanju noći otvaraju se dodatne mogućnosti tijekom preživljavanja birajući između tri nasumična blagoslova. Na raspolaganju imat ćemo i heroje s posebnim vještinama koje ćemo također razvijati s time kako će i protivnici imati svoje elitne jedinice.

Komentari (2)

  • Scout

    17.09.2021 - 05:18

    Izgleda jako zanimljivo. Ovo mi je najdrazi zanr 🙂

  • Mad Ant

    17.09.2021 - 11:14

    Moglo bi biti zabavno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?