HCL.HR

Prva slika iz nove horor igre The Callisto Protocol tjera nas da vrištimo: “Iza tebe!”

Zoran Žalac 20.05.2022.   •   3 komentara


Magazin Game Informer ubrzo će objaviti prve detalje o nadolazećoj horor igri The Callisto Protocol, koju režira tvorac serijala Dead Space.

Kroz sljedećih nekoliko dana trebali bismo dobiti uvid u nadolazeću igru The Callisto Protocol, SF horor kojega potpisuje tvorac franšize Dead Space, Glen Schofield. Naime, magazin Game Informer dogovorio je ekskluzivno otkrivanje igre od 24. 5., a sada imamo dvije slike iz igre koje prikazuju protagonista i neke kreature s kojima će se susretati.

Protagonist ove igre zvat će se Jacob Lee i zadatak će mu biti da izvuče živu glavu iz sumnjivog zatvora Black Iron, smještenog na Jupiterovom mjesecu Callisto. Iz Game Informera kažu kako će The Callisto Protocol biti “drugačija zvijer” od Dead Spacea s kojim dijeli glavnog redatelja, no već se po slici mogu prepoznati neke sličnosti u dizajnu protivnika (deformiranih ljudi).

Potencijalno najveća sličnost vidi se u tome kako glavni lik na stražnjoj strani vrata ima svjetleći indikator stanja – fizičkog ili psihičkog, nije sasvim jasno. Upravo je Dead Space bio specifičan po takvom sučelju jer je kralješnicu protagonista iskoristio da bi igraču prenio informaciju o njegovoj razini energije. Doduše, ovo rješenje više podsjeća na Splinter Celll, gdje se ovakvo zeleno svjetlo koristilo na vratu lika kako ga igrač ne bi “izgubio” u mraku.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • mili1985

    20.05.2022 - 10:30

    Izgleda obećavajuća budućnost za hororce.

  • djosic85

    20.05.2022 - 13:07

    Nema veze sličnost sa dead space, meni osobno nikad dosta ovakvih igara.

  • MAJSTOR RINGO

    20.05.2022 - 15:50

    Apsolutno nemam nista protiv da igra deli isti DNK sa dead space-om👌👌👌

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?