HCL.HR

PS VR pucačina Blood & Truth ima potvrđen datum izlaska

Stjepan Fikter 27.03.2019.   •   1 komentara


Igra koja je nastala na iskustvu i temeljima London Heista u petom mjesecu odvodi nas do britanske prijestolnice kako bismo pucali, skakali kroz prozore i izvodili druge akcijske elemente u VR okruženju.

Jedan od očekivanijih ovogodišnjih naslova za PS VR na nedavno održanom State of Play dobio je potvrđeni datum izlaska. Riječ je o Blood & Truth, “nastavku” London Heista koji nam je po izlasku Sonyjevog uređaja za virtualnu stvarnost demonstrirao što bi mogli igrati u budućnosti.

Upravo je London Studio bio jedan od prvih timova unutar Sony Worldwide Studiosa koji su radili s VR tehnologijom i time skupljali iskustvo kako bi mogli jednog dana završiti Blood & Truth kojeg igramo od 28. 5. ekskluzivno za PS4 i PS VR. U ovoj pucačini iz prvog lica posjetit ćemo kriminalno podzemlje Londona gdje ćemo manirama akcijskih junaka proživljavati šarolike situacije.

To uključuje skakanje sa zgrada, razmjenjivanje vatre dok se vozimo, penjanje na avion koji polijeće i naravno, eliminiranje protivnika koji nam stoje na putu. Sve to bit će popraćeno sa značajnim budžetom kojeg je Sony pripremio što se može vidjeti iz posljednje objavljenog trailera.

 

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • vojnovic4

    27.03.2019 - 11:23

    Nadan se da će bit kvalitetan prstin ga okad se najavila

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?