HCL.HR

Red Dead Online Beta od sada ima i konjske utrke sa zanimljivim zapletom

Hrvoje Smoljić 28.03.2019.   •   8 komentara


Rockstar nastavlja dodavati brojne aktivnosti u Red Dead Online Betu i polako je približava onoj ekspanzivnosti kakvu očekujemo od online komponenti njihovih igara.

Red Dead Online Beta se zakuhtava. Taj segment ionako velike igre polako, ali sigurno, postaje sve sadržajniji. Najnoviji dodatak su utrke na konjima. Naravno, ne radi se o običnim utrkama, već o onima koje zahtjevaju munjevite reflekse i mirne ruke.

Ova aktivnost imena Target Races, igrače će baciti u konjsku utrku i naoružati ih lukom i strijelom. Zaplet je da je jedini način na koji možete obnoviti izdržljivost konja taj da pogađate mete razasute uz trkalište. Po stazi ćete također moći pronaći predmete koji će produžiti vrijeme galopa, ali i raznorazna oružja s ograničenom municijom s kojima ćete lakše pogađati mete. Izdržljivost konja moguće je obnavljati i jahanjem direktno iza protivnika, a ako sve propadne, uvijek i njih možete jednostavno upucati.

Igrači na Playstationu nešto ranije dobivaju i dodatnu inačicu ovih utrka koje se odvijaju na otvorenom prostoru gdje nije bitno kojim redosljedom pogađate mete. Koju god varijantu utrke zaigrali, Red Dead Online je s njima dobio iznimno napetu, adrenalinsku aktivnost koju i sami jedva čekamo zaigrati. Kako igra uskoro dobiva i brojne druge aktivnosti u sklopu najavljenog proljetnog ažuriranja računajte na produženi godišnji odmor na divljem zapadu.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • Darac83

    28.03.2019 - 22:15

    Povremeno se ulogiram i odigram, nije ovo loše, ali neće me zadrzat duže od par sati…

  • trulex

    28.03.2019 - 23:48

    ovaj onlajn mod je haos fail, igra je remek djelo koje će se pamtiti vjekovima.

    • Caweline

      @trulex, 29.03.2019 - 00:25

      da slazem se single play zakon online mod kaos,a tek pvp sa lock aim sistemom dok u konjskim utrkama nema lock aim-a zar nebi trebali logicno ukinuti lock aim sitem u pvp tako bi stvarno dolazila do izrazaja spretnost igraca a ne ko ce prije stisnit l2 tipku!

  • ivan.frakin

    29.03.2019 - 01:12

    Koga briga. I dalje mi izbacuje connection error…

  • Tommygun

    29.03.2019 - 07:02

    A sta rec..sp je brutalan,a mp mi se nekako i ne igra..dok recimo gta5 kad sam preso sp od mp se nisam odvajao jaako dugo…

  • spajk

    29.03.2019 - 10:46

    Ne znam zašto me rdr online ne zanima,dok sam recimo u gta online-u potrošio sate i sate,ovdje mi dosadi nakon pola sata. Možda zbog prevelike mape,malo sadržaja? U GTA sam sa ekipom mogao raditi heistove,one lude utrke,deathmatchove,ovdje mi je previše prazno,nema pljački,nema privatnih lobija,ne znam,ovaj online mi baš nije nešto.

  • GAMEmaher

    29.03.2019 - 12:16

    Sav taj sadržaj ne znači ništa kada online izbacuje ERROR… izgubi se volja pronavat 15 min za stabilnu konekciju za jedan meč neki. Tu je rockstar najgori.

  • Kamberovic

    29.03.2019 - 19:20

    čekamo leteće konje kao u gta online

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?