HCL.HR

Rime više nije PlayStation 4 ekskluziva

Zoran Žalac 17.03.2016.   •   2 komentara


Avantura koja nas je podsjećala na originalni ICO još uvijek je u razvoju, ali više ne uz podršku Sonyja koji je izgubio vlasništvo nad igrom.

rime

Prije dvije godine španjolski tim Tequila Works predstavio je svoju avanturicu Rime, koja je u tom trenutku izgledala kao šarenija verzija kultne igre ICO. Rime od tada više nismo vidjeli pa su krenule priče kako nešto nije u redu s razvojnim procesom te igre. I doista, nešto je pošlo po krivu, iako razvoj teče i dalje.

Naime, Tequila Works je objavio kako više nije u partnerstvu sa Sony Computer Entertainmentom. Tim je tako preuzeo potpuno vlasništvo nad svojom igrom, što najvjerojatnije znači kako ista više neće biti PlayStation 4 ekskluziva.

Nisu obznanjeni nikakvi detalji zašto je do razilaska dvaju stranki došlo. Iz Tequile samo obećavaju kako će uskoro dati nove informacije o igri. S obzirom da se oko Rimea definitivno događa nešto o čemu ni Sony nije spreman govoriti, nije nemoguće da je Microsoft upleo prste u ovu situaciju. Naime, prijašnji naslov Tequila Worksa, 2D avantura Deadlight bila je upravo Xbox ekskluziva koju je izdao Microsoft Studios.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Artyom

    17.03.2016 - 18:49

    Lajkam ovu vijest!

  • brlja

    17.03.2016 - 20:26

    Meni zgleda ko da je neko igro zeldu ww hd i ‘dobio’ ideju. Doslovce su shader identicni…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?