HCL.HR

RiME dolazi na Switch tek u 11. mjesecu

Zoran Žalac 04.08.2017.   •   1 komentara


Inspirativna puzzle avantura Rime da Nintendovu će platformu doći pola godine nakon izlaska verzija za PC i ostale konzole.

rime-screenshoti (6)

Istraživačka puzzle avantura RiME već je neko vrijeme dostupna na PC-u, PlayStationu i Xboxu, no rado bismo ju zaigrali i u najavljenoj Switch verziji, po mogućnosti u nekom debelom hladu, na ležaljci, uz poneki koktel… i masažu nogu. Nažalost, to ovoga neće biti moguće jer će RiME na Switch doći tek krajem godine.

Preciznije rečeno, Switch verzija inspirativne igre bit će dostupna od 17. 11. U digitalnom izdanju na eShopu koštat će 35 eura kao i sve druge verzije, dok će u fizičkom izdanju po cijeni od 45 eura sadržavati i digitalni kod za preuzimanje odličnog soundtracka.

Znatno kašnjenje igre na Switch posljedica je toga što na portu za Switch ne rade tvorci same igre pa se proces portanja malo odužio. Nadamo se samo da to znači kako će na Switchu biti izglađeni svi tehnički problemi koje je igra po izlasku imala na drugim platformama.

Komentari (1)

  • TBG021

    05.08.2017 - 11:57

    Ovo sto cu napisati nema veze sa ovom igricom.

    11/8/2017 Izlazi nova igrica koja se zove “Startup Company” to je igrica jednog coveka iz Danske. U igrici se radi o gradjenju kompanije za Internet,sitove…

    Igrica je odlicna i zanimljiva. A ocekuje se jos updatova od Hogvaard Games.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?