HCL.HR

Rocket League ipak neće dobiti potpuni cross-play u 2018. godini

Zoran Žalac 19.10.2018.   •   1 komentara


Razvojni tim Psyonix potvrdio je kako njihov RocketID sustav za puni cross-platform multiplayer neće biti zgotovljen do 2019. godine.

Rocket League je do prošlog mjeseca zaigralo više od 50 milijuna igrača. Većina njih mrežne je mečeve mogla dijeliti neovisno o tome na kojoj se platformi igra. Ipak, iznimka je ona stara – igrači na PS4 ne mogu igrati s igračima na Xbox One i Nintendo Switch konzolama, i obratno. To se trebalo promijeniti nakon što je Sony popustio i omogućio cross-play na PlayStationu 4 sa ostalim konzolama, ali na to ćemo u Rocket Leagueu čekati još neko vrijeme.

Tvorci te igre rade na cross-play funkcionalnostima u svim smjerovima, ali se taj rad odužio i neće biti gotov ove godine. Tek od 2019. možemo očekivati da će Rocket League biti drugi potpuno otvoreni cross-play naslov nakon Fortnitea.

Do kraja ove godine profitirat će pak vlasnici Xbox One X konzole na kojoj će igra u 12. mjesecu dobiti podršku za izvođenje u nativnoj 4K rezoluciji pri 60 sličica po sekundi. Prije toga čeka nas i Haunted Hallows event, pogađate – tematski prilagođen Halloweenu.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?