HCL.HR

Rocket League povodom novog Rocket Passa besplatno dijeli hrpu DLC sadržaja

Hrvoje Smoljić 26.11.2019.   •   0 komentara


Rocket League povodom blagdana besplatno dijeli DLC sadržaj, a velikim ažuriranjem donosi i novi Rocket Pass te hrpu nove kozmetike u vidu nacrta te in-game trgovine.

Mnogima omiljena igra s autićima na baterije – Rocket League, ne usporava ni na kraju 2019. godine. Veliko ažuriranje imena Blueprint Update u igru dolazi 4.12. te sa sobom donosi čitavu hrpu sadržaja i promjena. Prvo, svi igrači će besplatno dobiti sav sadržaj iz Supersonic Fury, Revenge of the Battle Cars i Chaos Run DLC-a. To podrazumijeva čak 6 različitih auta, te hrpu pripadajuće kozmetike iz ta tri tematska DLC paketa.

Drugo, nagradne kutije koje ste do sada mogli zaraditi igranjem bit će zamijenjene nacrtima. Svaki nacrt sadržavat će nekoliko kozmetičkih predmeta koji će se trošenjem creditsa (koje kupite pravim novcem) moći izraditi. Igrači će naravno moći i međusobno trgovati nacrtima, ali i kozmetikom koju izradite iz istih. Nadalje, u igru dolazi trgovina u kojoj će se na dvodnevnoj bazi izmjenjivati kozmetički predmeti koje će biti moguće direktno kupiti spomenutim creditsima.

I posljednje, s ažuriranjem stiže peti Rocket Pass. Sa sobom donosi novi, tematski auto, ali i hrpu jedinstvenih nagrada koje možete zaraditi pukim igranjem. Naravno, računajte da ćete dobiti duplo više toga kupite li Rocket Pass Premium po cijeni od 10 dolara.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?