HCL.HR

Rocket League je dodan u Xbox Game Pass uslugu

Zoran Žalac 11.07.2018.   •   2 komentara


Microsoftova pretplatnička usluga Xbox Game Pass dobila je značajno proširenje kolekcije u obliku popularnog Rocket Leaguea.

Igrači na Xbox One konzoli od sada mogu zaigrati popularni Rocket League po nižoj cijeni od deset dolara, s tim da im igra ne ostaje u trajnom vlasništvu. Naime, popularna nogometna igra uvrštena je na Xbox Game Pass, Microsoftovu pretplatničku uslugu s kojom za mjesečnu pretplatu korisnik dobiva oko stotinu igara na korištenje.

Xbox Game Pass većinom nudi starije naslove, a Rocket League je star tri godine tako da ga možemo svrstati u tu kategoriju. Postavlja se pitanje zašto bi si ovim potezom developer Psyonix odlučio smanjiti zaradu direktnom prodajom, no na to je lako odgovoriti. Kao prvo, Rocket League na Xboxu neće izaći iz direktne prodaje zato što se nalazi u Game Passu. Kao drugo, Rocket League je do sada zaradio više novca nego što je ekipi iz Psyonixa potrebno za idućih deset godina.

I kao treće, Rocket League ima i svoju Rocket Pass pretplatu unutar igre, pa čak i ako ga netko nabavi u sklopu Game Passa, developer može zaraditi ako mu proda pretplatu unutar pretplate.

Komentari (2)

  • sparki2004

    11.07.2018 - 08:51

    rocket legue je dobra igra i drago mi je sto je dodan u Xbox Game Pass uslugu

  • Elmacore

    11.07.2018 - 11:08

    Vec sam preuzeo jutros ??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?