HCL.HR

Romeo i Julija dobivaju svoje štakorsku adaptaciju u igri A Rat’s Quest

Stjepan Fikter 22.07.2019.   •   0 komentara


Novonajavljeni naslov A Rat’s Quest vodi nas u avanturu unutar koje će se miješati nekoliko perspektiva tijekom bijega iz kuće kako bi mogli spasiti ljubav svog života.

Ne može se reći kako na tržištu postoji puno naslova u kojima je glavni junak štakor, no to će se promijeniti 2021. godine kada bi trebali zaigrati A Rat’s Quest: The Way Back Home na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One te Nintendo Switchu.

Naime, navedeni naslov upoznat će se s herojem Matom kojemu je cilj spasiti njegovu ljubav mišicu Nat iz kuće u kojoj je drže kao kućnog ljubimca. Osim što ćemo tijekom te avanture morati skakutati po kući iz perspektive glodavca, ovisno u kojemu dijelu kuće se nalazili, tako će se mijenjati i pogled na okruženje.

Preciznije rečeno, perspektiva će skakati iz ptičje u 2D pogled i naravno, kretanje u trodimenzionalnom svijetu. Ono što je posebno interesantno, junak ovog naslova neće imati nikakva pomagala za navigiranje po kući osim vlastitih instinkta, no moći će se skupljati naprave i dodaci kako bi se preživio povratak kući.

Također, kroz tri poglavlja koliko je planirano za ovu ljubavnu priču, moći će se isprobati različiti pristupi rješavanju problema i zagonetaka te naravno, bit će potrebno izbjegavati i kandže koje ne žele imati glodavce u kući.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?