HCL.HR

Rust postaje još teža igra, stiže Hardcore mod

Zoran Žalac 20.08.2022.   •   3 komentara


Developeri Rusta najavili su kako će veterani i neki novi klinci od sljedećeg mjeseca moći uživati u novoj razini boli zvanoj Hardcore mode.

Nikad u životu nisam igrao Rust, ali znam da je to igra koja u startu nije lagana. Doslovno vas na mapu baci gole i bose, a prije nego dođete do sofisticiranog oružja morate koristiti prvu stvar koja vam se nađe pri ruci, a to je kamen.

Razne vam opasnosti mogu skratiti iskustvo preživljavanja u Rustu pa samim time postoje i različite metode da se od nekih stvari zaštitite. Međutim, ima onih koji žele nemilosrdnu igru preživljavanja, a takvih je dovoljno da je developer Rusta odlučio uvesti dodatnu težinu igre – Hardcore Mode.

Nova razina patnje u Rust će stići 1. 9. Nije još detaljno otkriveno što će sve donijeti, ali se nagađa da bismo mogli dobiti mod u kojemu nema grupiranja u timove, nema sigurnosnih zona, nema gledanja na mapu, nema helikoptera i sl. Ili barem nešto od navedenog.

Komentari (3)

  • Veseleilo

    20.08.2022 - 17:20

    Kupio nam drug da igramo, eno rdja u steam biblioteci vec par godina.

  • rolac69

    21.08.2022 - 03:37

    Hahaha, tako isto i kod mene.

  • Ghettog

    21.08.2022 - 20:16

    Rust je najbolja survival igra za Pc ikad. Treba mu samo dati malo više vremena i znat igrat jer na početku bude gadno bar dok se ne skupi nekih 100h

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?