HCL.HR

Šarmantan Owlboy stiže na PlayStation 4 i Xbox One konzole

Petra Rukav 03.04.2018.   •   0 komentara


Cijenjena platformerska avantura naziva Owlboy ovog će mjeseca poslati svog junaka u nebesku zemlju kako bi vlasnicima PlayStation 4 i Xbox One konzola pokazao koliko mu njegov dom znači.

U jedanaestom mjesecu pretprošle godine zaigrali smo Owlboy, modernu igru retro duha s otvorenim svijetom i prekrasnom pixel art grafikom. Platformerska avantura tada je bila dostupna tek za PC platforme, prije dva mjeseca mogli smo je doživjeti na Nintendo Switch konzoli, a za tjedan dana bit će dostupna i na PlayStationu 4 te Xboxu One.

Owlboy videoigra poznata je po dugogodišnjem razvojnom ciklusu – nezavisni developer D-Pad Studio utrošio je na nju devet godina – koji se na koncu isplatio budući da je rad razvojnog tima bio iznimno cijenjen kako od kritičara tako i od publike. Naime, čini se kako su svi više-manje jednako uživali u pustolovinama s protagonistom Otusom, hibridom čovjeka i sove, koji nastoji spasiti svoje rodno selo od bande pirata.

Ostatak gaming zajednice koji se tek treba upoznati s predivnom avanturom u nebeskoj zemlji na svojim PS4 i XONE konzolama učinit će to 10. 04., no ako više uživate u fizičkim kopijama igara Nintendo i Sony vam poručuju da se strpite trunčicu duže, točnije do 29. 05.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?