HCL.HR

Sea of Thieves prelazi na sezonski model ažuriranja te uvodi battle pass

Hrvoje Smoljić 03.12.2020.   •   1 komentara


Sea of Thieves doživio je skok u popularnosti, a s tim u paketu pomalo predvidljivo dolaze dobro poznate tromjesečne sezone i battle pass sustav.

Sea of Thieves je igra koja je po svom izlasku prije dvije godine bila žestoko kritizirana zbog nedovoljno sadržaja. Srećom, Rare je zadržao kurs i nastavio raditi na igri pa je danas situacija mnogo bolja, a 2021. godina bit će još sadržajnija.

Prva novost je da u idućoj godini igra s mjesečnih ažuriranja prelazi na popularni tromjesečni sezonski model. Prva sezona kreće već u siječnju, a u njoj će igrači skupljati informacije o lokaciji vrijednog, nasukanog broda negdje u igrinom svijetu. Svaka sezona će se sastojati od različitih događaja, a donosit će razna gameplay poboljšanja, novi sadržaj i razne nagrade.

Naravno, spomenute nagrade osvajat će se kroz 100 levela u dvije trake – besplatnoj i onoj vezanoj uz “Plunder Pass” čija cijena zasad nije poznata. Ono što jest poznato je kako će se s Plunder Passom moći osvojiti i raznorazni predmeti iz igrine Pirate Emporium trgovine.

Rare je također objavio kako igrin PvP Arena mod više neće dobivati novi sadržaj zbog premalog broja igrača. On će i dalje postojati, no kako 97% igrača svoje vrijeme provodi u Adventure modu, Rare će upravo tamo usmjeriti svoje napore.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Dario124

    03.12.2020 - 23:48

    Hoće li biti free to play

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?