HCL.HR

Od šestog mjeseca ubijamo sa stilom po zapovijedima banane u My Friend Pedro

Stjepan Fikter 21.03.2019.   •   1 komentara


Svi oni koji su htjeli proživjeti Shoot ‘Em Up film u virtualnom obliku, najbliže će tome doći s My Friend Pedro naslovom koji ubijanje pretvara u nasilni balet.

Izdavač Devolver Digital za šesti mjesec priprema nasilnu poslasticu u kojoj ćemo po zapovijedima banane eliminirati hrpe protivnika. Ono po čemu će se My Friend Pedro izdvajati je gameplay u 2D okruženju gdje eliminiranje protivnika pretvara u nasilni balet.

Sve one nemoguće situacije koje možemo vidjeti u filmovima poput Shoot ‘Em Up, ovdje će u jednu ruku biti oživljene budući da ćemo mi kontrolirati lika. Točan datum izlaska igre za PC i Nintendo Switch još uvijek nije poznat, no ako ne bude nikakvih odgoda, sredinom godine dočekat će nas jedno zanimljivo nasilno iskustvo.

U slučaju ako vam je trailer poznat, to je zbog toga što je riječ o minimalnim razlikama u gameplay prikazu kojeg smo vidjeli prošle godine na E3 sajmu. Svakako bi bilo bolje da je riječ o novome materijalu, no što je tu je. Možemo se nadati kako će idući video prikazati nešto novo.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?