HCL.HR

U Middle-earth: Shadow of War jahat ćemo zmajeve, ili možda pak surfati po njima

Zoran Žalac 07.03.2017.   •   3 komentara


Prvi prikaz gameplayja nove Lord of the Rings igre stiže nam sutra, no već sada znamo nešto što smo naslućivali – glavni lik moći će letjeti na krilatim bićima Middle-eartha.

shadow-of-war

Kako nadmašiti vrlo dobru formulu Middle-earth: Shadow of Mordora? Moja inicijalna ideja bila je uvođenje leta na Fellbeastima. I premda to još nije potvrđeno, vjerojatno nisam bio daleko jer najava prvog prikaza gameplaya iz Shadow of Wara upućuje upravo na nešto slično.

Najava traje svega pet sekundi, no i u tom kratkom isječku možemo vidjeti Taliona kako stoji na nekakvoj letećoj zvjeri. Poznavatelji LOTR univerzuma znat će bolje procijeniti je li riječ o Carnan Drakeu ili nečemu sličnome, no nema sumnje da Talion ima kontrolu nad zvjeri i da ne stoji na njoj kako bi izveo egzekuciju.

U drugom prizoru moguće je vidjeti Taliona kako predvodi orkove u nekakvu bitku. Ovo bi mogao biti novi dodatak igri s obzirom da je najavljeno kako ćemo u Shadow of Waru morati graditi vojsku za bitku sa Sauronovim silama zla. U bilo kojem slučaju, sve ćemo doznati sutra kada Warner Bros. planira izbaciti gameplay video za igru koja stiže kroz pet mjeseci.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?