HCL.HR

Shattered Space proširenje za Starfield vodi nas u misteriozni dio galaksije

David Šesto 10.06.2024.   •   1 komentara


Prvo pravo proširenje za Starfield vodi nas u teritorij misteriozne frakcije House Varuun, kulta koji štuje veliku kozmičku zmiju.

Najzanimljiviji dio Starfieldovog svemira bili su čudni kultisti kuće Varuun koji žive na rubu civiliziranih sustava, a njihovu lokaciju poznaju samo starješine kulta. Tijekom glavne priče u Starfieldu možemo doznati zanimljive značajke o povijesti kuće Varuun te je sama priroda njihovog postojanja duboko povezana s glavnim narativom Starfielda. Na sreću, Shattered Space ekspanzija posvećena je upravo tome.

Na ovogodišnjoj Xbox prezentaciji igara prikazana je prva najava za to proširenje, u kojoj ćemo vidjeti planet kuće Varuun, prepun čudnih stvorenja, boja i gravitacijskih anomalija, a možda doznamo i pravu prirodu njihove božanstvene zmije kada Shattered Space izađe krajem 2024. godine.

Uz najavu nam stiže i novi update, koji sa sobom donosi bounty hunt questove, dodatnu opremu i lokacije, ali i službeni Creation Kit softver za modificiranje Starfielda, što znači da ćemo uskoro početi viđati puno kompleksnije i zanimljivije modifikacije za igru, a iste ćemo moći gledati kroz Creations meni sustav plaćenih modifikacija sličan Creation Clubu, kojeg smo mogli vidjeti u Falloutu 4 i Skyrimu.

Komentari (1)

  • MoGaming

    11.06.2024 - 21:48

    Oblivion Shattered Islands copy paste 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?