HCL.HR

Slijepi hororac Perception uspješno završio Kickstarter kampanju

Gregor Stojev 29.06.2015.   •   2 komentara


Perceptionov True Darkness mod igrat ćete bez osnovnog alata za snalaženje, a Silent Night mod u grobnoj tišini.

Perception je sa 160 tisuća dolara uspješno završio Kickstarter kampanju i time najavio novi mod za ovu originalnu horor avanturu.

Ukratko, u Perceptionu igrate kao Cassie, slijepa žena koja se u ukletoj palači snalazi stvarajući buku štapom. Novi mod nazvan True Darkness zapravo je veća težina koja vam oduzima štap neophodan za navigiranje u prostoru. Također je tu i Silent Night mod, kojeg je studio The Deep End Games odlučio uključiti u igru nakon što su igrači zaželjeli klasično tihog protagonista, te će tako, ukoliko se odlučite uključiti Silent Night mod, naša Cassie ukletom kućom uglavnom navigirati u tišini. Dio priče vjerojatno bi mogao biti malo teže pohvatati, no u ključnim trenutcima Cassie bi i dalje trebala progovoriti.

Da je Perception dostigao razinu od 260 tisuća dolara, dobili bi i tzv. Mode 7 u kojem se studio malo našalio i dodatno pikselizirao igru kako bi stvorio retro doživljaj s jednako starim zvukovima. Ostale razine koje nisu dostignute uključivale su VR podršku, PS4 i XBO verzije, te tako i GTFO! mod, u kojem je igra proceduralno generirana te tako svaki puta drugačija.

Komentari (2)

  • kmarkecGamer

    29.06.2015 - 18:11

    originalno i sansa za jako dobre jumpscareove :))

  • RandomGuy

    30.06.2015 - 09:22

    Napokon malo novih ideja u horor žanru. Nadam se da će sve izvest kako treba.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?